Forum VW Club Budweis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Forum VW Club Budweis

Pro jihočeské příznivce automobilové značky Volkswagen....

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Prvopáteční srazy v měsíci

Goto down 
+17
Vici
Schnitzlík
C.a.r.l.o.s.
jaryn 61
krtek
Ventistka
Skid
Huskyboy
Bart
Hookyboy
Pawy
Proky
Ondraschek
řízek
zozo
Jajulka
PéťaCent
21 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next
AutorZpráva
Skid
VW
VW
Skid

Počet příspěvků : 486
Věk : 38
Registrace : 24. 01. 10

Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 5 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 5 Icon_minitime06.02.10 15:24

Proky napsal:
Jajulka napsal:
k věci chlapci. Smile

Sraz byl dobrej Very Happy

Ucast me dosti prekvapila a jsem rad, ze jsem mel aspon moznost par z vas poznat. Wink
Návrat nahoru Goto down
http://www.vyhlidkovi.com
Ventistka
VW
VW
Ventistka

Počet příspěvků : 100
Věk : 35
Registrace : 07. 03. 09

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 5 Icon_minitime07.02.10 12:46

Skid napsal:
Proky napsal:
Jajulka napsal:
k věci chlapci. Smile

Ucast me dosti prekvapila a jsem rad, ze jsem mel aspon moznost par z vas poznat. Wink
Sice jsem tam byla, ale vůbec netuším, kdo z nových lidí byl kdo Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Skid
VW
VW
Skid

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 5 Icon_minitime07.02.10 12:56

Ventistka napsal:
Skid napsal:
Proky napsal:
Jajulka napsal:
k věci chlapci. Smile

No ja prijel s moji pritelkyni a s Prokym v zelenem Broukovi. Laughing Stali jsme tam celou dobu s Ondraschem, Péťou_Centem a Hookym
Návrat nahoru Goto down
PéťaCent
VW
VW
PéťaCent

Počet příspěvků : 465
Věk : 34
Registrace : 07. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 5 Icon_minitime07.02.10 13:23

Skid napsal:
Ventistka napsal:
Skid napsal:
Proky napsal:
Jajulka napsal:
k věci chlapci. Smile

No ja prijel s moji pritelkyni a s Prokym v zelenem Broukovi. Laughing Stali jsme tam celou dobu s Ondraschem, Péťou_Centem a Hookym

jojo taky sem vás rád poznal, etě sem zkouknul Zoza a myslim že ten poeslední kterého sem neznal byl Toli ale to bych kecal Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Jajulka
Administrátor
Administrátor
Jajulka

Počet příspěvků : 2158
Věk : 40
Registrace : 28. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 5 Icon_minitime07.02.10 13:33

PéťaCent napsal:

jojo taky sem vás rád poznal, etě sem zkouknul Zoza a myslim že ten poeslední kterého sem neznal byl Toli ale to bych kecal Very Happy

Myslíš TOBI. Ale toho už si musel někde vidět, prosím Tě. Ten není nový. Laughing
Návrat nahoru Goto down
http://www.vwclubbudweis.wz.cz
Jajulka
Administrátor
Administrátor
Jajulka

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 5 Icon_minitime07.02.10 13:33

A nějak jste nepostřehli DAVIDA (psal i tady na fóru), nyní tedy SPIRIT, pro ujasnění
Návrat nahoru Goto down
Proky
Administrátor
Administrátor
Proky

Počet příspěvků : 2312
Registrace : 03. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 5 Icon_minitime07.02.10 13:37

Jajulka napsal:
A nějak jste nepostřehli DAVIDA (psal i tady na fóru), nyní tedy SPIRIT, pro ujasnění

Toho jsem vážně nepostřeh zo se omlouvám Embarassed Embarassed
Návrat nahoru Goto down
Ventistka
VW
VW
Ventistka

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 5 Icon_minitime07.02.10 15:44

Skid napsal:

jj, tak to už víííím Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Ventistka
VW
VW
Ventistka

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 5 Icon_minitime07.02.10 15:47

PéťaCent napsal:

Tobi přijel s ňůňatým hafíkem Razz Toho znám i já, tak aby ho neznal PéťaCent lol!
Návrat nahoru Goto down
Ventistka
VW
VW
Ventistka

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 5 Icon_minitime07.02.10 15:49

Jajulka napsal:
Jestli se nepletu, tak David má brýle? A kdo byl potom ten velmi ukecaný člen? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Proky
Administrátor
Administrátor
Proky

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 5 Icon_minitime07.02.10 15:50

Ventistka napsal:
A kdo byl potom ten velmi ukecaný člen? Very Happy

Nebyl to VICI_G2 lol! lol! ten je vysokej dost
Návrat nahoru Goto down
Ventistka
VW
VW
Ventistka

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 5 Icon_minitime07.02.10 15:51

Ventistka napsal:
Jajulka napsal:
Jestli se nepletu, tak David má brýle? A kdo byl potom ten velmi ukecaný člen? Very Happy
To byl tedy ZOZO?
Návrat nahoru Goto down
Ventistka
VW
VW
Ventistka

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 5 Icon_minitime07.02.10 15:52

Proky napsal:
Ventistka napsal:
A kdo byl potom ten velmi ukecaný člen? Very Happy

Nebyl to VICI_G2 lol! lol! ten je vysokej dost
Na toho by popis taky seděl Laughing Ale toho známe asi všichni Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Skid
VW
VW
Skid

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 5 Icon_minitime07.02.10 15:55

Chcete radu? Tak jsme to udelali na broukarskem foru. Zalozit topic a kdo chce tak at tam da fotku sveho ksichtu a clovek bude aspon vedet. Laughing
Návrat nahoru Goto down
Ventistka
VW
VW
Ventistka

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 5 Icon_minitime07.02.10 16:01

Skid napsal:
Chcete radu? Tak jsme to udelali na broukarskem foru. Zalozit topic a kdo chce tak at tam da fotku sveho ksichtu a clovek bude aspon vedet. Laughing
To neprojde. Nejsi první ani poslední, kdo to navrhl scratch
Návrat nahoru Goto down
Skid
VW
VW
Skid

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 5 Icon_minitime07.02.10 16:27

Ventistka napsal:
Skid napsal:
To neprojde. Nejsi první ani poslední, kdo to navrhl scratch

Byl jen napad. U nas na foru to funguje a fotky tam dava clovek jen sam svoje. Docela dobry pro novacky. Pro stare pardy to pak uz nema smysl.
Návrat nahoru Goto down
PéťaCent
VW
VW
PéťaCent

Počet příspěvků : 465
Věk : 34
Registrace : 07. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 5 Icon_minitime09.02.10 13:26

jájulo tobiho znám asi tak 12 let toho už poznám, tak newim si to pletu asi - byl tam červenej čtyrkovej golf k tom usem si přiradil toliho ne tobiho
Návrat nahoru Goto down
Jajulka
Administrátor
Administrátor
Jajulka

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 5 Icon_minitime09.02.10 13:34

PéťaCent napsal:
jájulo tobiho znám asi tak 12 let toho už poznám, tak newim si to pletu asi - byl tam červenej čtyrkovej golf k tom usem si přiradil toliho ne tobiho

No jsem si říkala. Laughing Tam byl červenej čtyřkovej golf? To jsem si ani nevšimla. Toliho bych si všimla, ten tam určo nebyl.
Návrat nahoru Goto down
zozo
VW
VW
zozo

Počet příspěvků : 74
Věk : 48
Registrace : 02. 11. 09

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 5 Icon_minitime13.02.10 20:11

Ventistka napsal:
Skid napsal:
Chcete radu? Tak jsme to udelali na broukarskem foru. Zalozit topic a kdo chce tak at tam da fotku sveho ksichtu a clovek bude aspon vedet. Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 5 Icon_lol
To neprojde. Nejsi první ani poslední, kdo to navrhl Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 5 Icon_scratch
ten ukecanej jsem byl ja jestli mne myslis.jsem tam novej a ze bych byl tak ukecanej tak to se mi nezda Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 5 Icon_razz
Návrat nahoru Goto down
http://www.ewrc.cz
zozo
VW
VW
zozo

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 5 Icon_minitime13.02.10 20:13

jo bylo by to fajn aby sme tam mneli fotky svich ksichtu aspon se pozname co vy na to?
Návrat nahoru Goto down
Proky
Administrátor
Administrátor
Proky

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 5 Icon_minitime14.02.10 13:20

Při mojí fotce by vám prasknul monitor Very Happy Laughing
Návrat nahoru Goto down
Skid
VW
VW
Skid

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 5 Icon_minitime14.02.10 13:35

Proky napsal:
Při mojí fotce by vám prasknul monitor Very Happy Laughing

A nebo neco jineho.... lol!
Návrat nahoru Goto down
zozo
VW
VW
zozo

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 5 Icon_minitime14.02.10 19:16

ale jedno jestli prdne monitor ne?aspon se tak nejak vsichni pozname.
Návrat nahoru Goto down
Proky
Administrátor
Administrátor
Proky

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 5 Icon_minitime24.03.10 15:35

Tak jak to vidíte s prvním srazem na jaře (2.dubna)? pokud mi do toho nic nevleze, a budem mít se Skidem aspoň jedno auto složený tak by jsme se asi ukázali (teda pokud se budem pouštět do oprav aut a nebudem stavět psí boudu Very Happy a taky jestli se bude Skidovi chtít)
Návrat nahoru Goto down
jaryn 61
VW
VW

Počet příspěvků : 148
Věk : 50
Registrace : 12. 02. 10

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 5 Icon_minitime24.03.10 18:57

Zkus Skida nějak navnadít a přijedte pokecáme a Proky vem mi jednu tu merunku. Bud ti dám za ní peníze ale já si myslím že za ní stejně budeš chtít to světlo ze 120 Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 5 Icon_biggrin
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 5 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Prvopáteční srazy v měsíci
Strana 5 z 16Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Forum VW Club Budweis :: Akce & srazy :: Rok 2010 :: VW Club Budweis-
Přejdi na: