Forum VW Club Budweis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Forum VW Club Budweis

Pro jihočeské příznivce automobilové značky Volkswagen....

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Prvopáteční srazy v měsíci

Goto down 
+17
Vici
Schnitzlík
C.a.r.l.o.s.
jaryn 61
krtek
Ventistka
Skid
Huskyboy
Bart
Hookyboy
Pawy
Proky
Ondraschek
řízek
zozo
Jajulka
PéťaCent
21 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next
AutorZpráva
Proky
Administrátor
Administrátor
Proky

Počet příspěvků : 2312
Věk : 38
Registrace : 03. 03. 08

Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_minitime01.02.10 9:26

Jajulka napsal:
Mno,tak co prvopáteční sraz v měsíci - 5.2.2010. Laughing Laughing Laughing Cítíte se na to, Nastěnky. Laughing

Já celkem i jo, ale passat je špinavej a jelikož u nás na hlavní furt vozej hlínu, tak mi to furt cáká na auto, tak ho mej do léta nebudu Smile
Návrat nahoru Goto down
Jajulka
Administrátor
Administrátor
Jajulka

Počet příspěvků : 2158
Věk : 40
Registrace : 28. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_minitime01.02.10 9:29

Proky napsal:
Jajulka napsal:
Mno,tak co prvopáteční sraz v měsíci - 5.2.2010. Laughing Laughing Laughing Cítíte se na to, Nastěnky. Laughing

Já celkem i jo, ale passat je špinavej a jelikož u nás na hlavní furt vozej hlínu, tak mi to furt cáká na auto, tak ho mej do léta nebudu Smile

To nemej, stejně to nemá cenu. Sice Polínek už by taky rád krásné koupání,ale v tomhle počasí to nendeee. Holt zima
Návrat nahoru Goto down
http://www.vwclubbudweis.wz.cz
Proky
Administrátor
Administrátor
Proky

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_minitime01.02.10 9:37

Jajulka napsal:
Proky napsal:
Jajulka napsal:

To nemej, stejně to nemá cenu. Sice Polínek už by taky rád krásné koupání,ale v tomhle počasí to nendeee. Holt zima

Včera když jsem viděl jak krásně svítí sluníčko, tak jsem měl nutkání ho jet ošplouchnout, ale jen co jsem vylez ven a bylo -5°C tak jsem řek, že bych mu víc uškodil, nemám vytápěnou garáž, tak by mi tam ještě někde ta voda zamrzla, tak holt musí počkat, až ten sníh sleze
Návrat nahoru Goto down
Skid
VW
VW
Skid

Počet příspěvků : 486
Registrace : 24. 01. 10

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_minitime01.02.10 12:14

Proky napsal:
Jajulka napsal:
Proky napsal:
Jajulka napsal:

Včera když jsem viděl jak krásně svítí sluníčko, tak jsem měl nutkání ho jet ošplouchnout, ale jen co jsem vylez ven a bylo -5°C tak jsem řek, že bych mu víc uškodil, nemám vytápěnou garáž, tak by mi tam ještě někde ta voda zamrzla, tak holt musí počkat, až ten sníh sleze

Vytapenou garaz? Vzdyt tam mas vetsi teplo nez doma v obejvaku. Laughing
Návrat nahoru Goto down
http://www.vyhlidkovi.com
Proky
Administrátor
Administrátor
Proky

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_minitime01.02.10 12:25

Skid napsal:

Vytapenou garaz? Vzdyt tam mas vetsi teplo nez doma v obejvaku. Laughing

No tak v garáží mývám tak od 5° do 11° C díky sousedům co mi jí vyhřívaj Very Happy a v obýváku mývám 21° a až 23°C
Návrat nahoru Goto down
zozo
VW
VW
zozo

Počet příspěvků : 74
Věk : 48
Registrace : 02. 11. 09

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_minitime01.02.10 15:04

jasan budu tam jak na koni ted doufam jestli dostanu v utery technickou Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_biggrin tak tam v patek budu jak ivanek v mrazikovy Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_biggrin
Návrat nahoru Goto down
http://www.ewrc.cz
Hookyboy
VW
VW
Hookyboy

Počet příspěvků : 1255
Věk : 45
Registrace : 21. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_minitime01.02.10 18:05

Takže pátek v 19.00 Hvízdal nebo garáže v Mercury? Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_question
Návrat nahoru Goto down
řízek
VW
VW
řízek

Počet příspěvků : 983
Věk : 35
Registrace : 25. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_minitime01.02.10 20:03

Jsem pro toho hvízdal spíš,taková zima již není dle mého jasného názoru Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Ondraschek
VW
VW
Ondraschek

Počet příspěvků : 511
Věk : 34
Registrace : 04. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_minitime01.02.10 20:08

na co zbytečně mrznout venku se bojíte temných garáží? Laughing já sem pro mercury i z toho důvodu že mi tam neuto rozmrzne a ten bordel co je na tom nalepenej by mohl z toho zase pěkně spadnout
Návrat nahoru Goto down
zozo
VW
VW
zozo

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_minitime01.02.10 20:45

hele zadny garaze ju sejdem se na stalem miste a zima uz neni tak na stejnym miste a nebo nejdu nikam do garazi a v garazich se nesmi hulit tak co
Návrat nahoru Goto down
Jajulka
Administrátor
Administrátor
Jajulka

Počet příspěvků : 2158
Věk : 40
Registrace : 28. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_minitime02.02.10 8:22

Jako maly kluci Laughing
Návrat nahoru Goto down
http://www.vwclubbudweis.wz.cz
Proky
Administrátor
Administrátor
Proky

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_minitime02.02.10 8:37

Aby jste nezmrzli zmrzliny, mě je teda jedno kde se sejdem, jen si to do pátka rozhodněte, abych věděl kam dorazit Smile
Návrat nahoru Goto down
Hookyboy
VW
VW
Hookyboy

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_minitime02.02.10 9:23

Já bych radši Hvízdala
Návrat nahoru Goto down
řízek
VW
VW
řízek

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_minitime02.02.10 12:04

Jakej bordel? Vždyť už sněhu moc není

VENKU NA HVÍZDALU A V 19:00 JSOU TAM VŠICHNI. JASNÉ??
kdo ne,Hookyho pověřuji že si to sním vyřídí?
Návrat nahoru Goto down
Hookyboy
VW
VW
Hookyboy

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_minitime02.02.10 12:27

Já tam budu. Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_cool
Návrat nahoru Goto down
zozo
VW
VW
zozo

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_minitime02.02.10 17:03

ahoj tak v patek jsem tam jako na koni teda autem ju a technickou jsem dostal jen mnel keci za filtr a folii na ceknim okne tak jsem ji musel srtnout a taky i stim klubovou samolepku ale hlavne ze mam znamky a jezdi se dal Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_cheers
Návrat nahoru Goto down
Ventistka
VW
VW
Ventistka

Počet příspěvků : 100
Registrace : 07. 03. 09

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_minitime03.02.10 18:26

Pokud mi nepřijede Martin, tak bych se taky stavila. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
krtek
VW
VW

Počet příspěvků : 107
Registrace : 26. 01. 09

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_minitime03.02.10 22:13

Budu se snažit konečně dorazit
Návrat nahoru Goto down
Proky
Administrátor
Administrátor
Proky

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_minitime03.02.10 22:37

Tak to jsem na vás všechny zvědavej Smile
Návrat nahoru Goto down
řízek
VW
VW
řízek

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_minitime04.02.10 15:37

Proky napsal:
Tak to jsem na vás všechny zvědavej Smile

Já tam budu na 100%. CB jsem již rozchodil tak přijedu opět s prutem Wink
Návrat nahoru Goto down
Ondraschek
VW
VW
Ondraschek

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_minitime04.02.10 18:27

tak na mě je spoleh né kurvá a kam potom , se to rozjede zase dom?
Návrat nahoru Goto down
david
Anonymní
Anonymous

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_minitime04.02.10 21:36

zdarec muzu se zucastnit vaseho patecniho srazu jsem zajemce o clenstvi ve vasem klubu diky za odpoved Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_bounce
Návrat nahoru Goto down
Ondraschek
VW
VW
Ondraschek

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_minitime04.02.10 22:08

david napsal:
zdarec muzu se zucastnit vaseho patecniho srazu jsem zajemce o clenstvi ve vasem klubu diky za odpoved Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_bounce
ne nemůžeš až za rok ! Laughing Laughing Laughing
Návrat nahoru Goto down
david
Anonymní
Anonymous

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_minitime04.02.10 22:24

takze muzu Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_evil Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_twisted
Návrat nahoru Goto down
Ondraschek
VW
VW
Ondraschek

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_minitime04.02.10 22:35

david napsal:
takze muzu Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_evil Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_twisted
bez flašky něčeho tě tam nechci vůbec vidět Laughing Laughing
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Prvopáteční srazy v měsíci
Strana 3 z 16Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Forum VW Club Budweis :: Akce & srazy :: Rok 2010 :: VW Club Budweis-
Přejdi na: