Forum VW Club Budweis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Forum VW Club Budweis

Pro jihočeské příznivce automobilové značky Volkswagen....

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Prvopáteční srazy v měsíci

Goto down 
+17
Vici
Schnitzlík
C.a.r.l.o.s.
jaryn 61
krtek
Ventistka
Skid
Huskyboy
Bart
Hookyboy
Pawy
Proky
Ondraschek
řízek
zozo
Jajulka
PéťaCent
21 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next
AutorZpráva
Bart
VW
VW
Bart

Počet příspěvků : 132
Věk : 44
Registrace : 09. 12. 08

Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_minitime05.01.10 21:05

Já dorazím taky.. snad tam s tím vrakem dojedu. Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_scratch Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_biggrin
Návrat nahoru Goto down
http://www.vw-G60.cz
Ondraschek
VW
VW
Ondraschek

Počet příspěvků : 511
Věk : 34
Registrace : 04. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_minitime05.01.10 21:32

Bart napsal:
Já dorazím taky.. snad tam s tím vrakem dojedu. Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_scratch Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_biggrin
hooooovno už jo?Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Jajulka
Administrátor
Administrátor
Jajulka

Počet příspěvků : 2158
Věk : 40
Registrace : 28. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_minitime06.01.10 13:13

Přesunuto do roku 2010 Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_cool
Návrat nahoru Goto down
http://www.vwclubbudweis.wz.cz
Bart
VW
VW
Bart

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_minitime06.01.10 13:43

Ondraschek napsal:
Bart napsal:

viděl jsem vás naposledy loni,tak jako jste se viděli i vy všichni,tak do mě nerej.. Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_biggrin
Návrat nahoru Goto down
Ondraschek
VW
VW
Ondraschek

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_minitime06.01.10 18:10

Bart napsal:
Ondraschek napsal:
Bart napsal:

viděl jsem vás naposledy loni,tak jako jste se viděli i vy všichni,tak do mě nerej.. Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_biggrin
a proč nééé?Very Happy jinak sem narážel že už máš nějaký auto čim by si dojel
Návrat nahoru Goto down
řízek
VW
VW
řízek

Počet příspěvků : 983
Věk : 35
Registrace : 25. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_minitime06.01.10 20:28

Dobře v Mercury v 7 tam budu. Pokud se něco změní,tak mě informujte na tel.dík
Návrat nahoru Goto down
Bart
VW
VW
Bart

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_minitime06.01.10 20:35

Ondraschek napsal:
Bart napsal:
Ondraschek napsal:
Bart napsal:

Audi stále rozebraná,takže jedině Pásovec a ten jezdí,i když nevypadá vůbec hezky..
Návrat nahoru Goto down
Ondraschek
VW
VW
Ondraschek

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_minitime06.01.10 20:39

Bart napsal:
Ondraschek napsal:

Audi stále rozebraná,takže jedině Pásovec a ten jezdí,i když nevypadá vůbec hezky..
je to to synchro g60? že by sme to protáhli sněhem někde :DD
Návrat nahoru Goto down
Bart
VW
VW
Bart

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_minitime06.01.10 21:39

Ondraschek napsal:

Kde chceš u vás hledat sníh.. Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_lol
Návrat nahoru Goto down
Pawy
VW
VW

Počet příspěvků : 91
Věk : 39
Registrace : 14. 04. 09

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_minitime07.01.10 3:17

Budu tam v těch sedm v mercury možná majinko po ale dyt ,mě znáte...ale přijedu
Návrat nahoru Goto down
řízek
VW
VW
řízek

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_minitime07.01.10 20:07

Bart napsal:
Ondraschek napsal:

Kde chceš u vás hledat sníh.. Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_lol

Aby jsi se nedivil,napadne půl metru a pka budeš brečet Very Happy Kéž by něco napadlo Smile Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_bounce
Návrat nahoru Goto down
Jajulka
Administrátor
Administrátor
Jajulka

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_minitime07.01.10 20:13

abysme zitra nemeli problem vsichni. Dost s tim zacali strasit. Aspon vam v mercury bude teplo.
Návrat nahoru Goto down
řízek
VW
VW
řízek

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_minitime07.01.10 20:32

Pokud nebude zapadané sněhem Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Pawy
VW
VW

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_minitime08.01.10 2:30

Etě s tím strašte vy už ted z toho mám hrůzu.....
Návrat nahoru Goto down
PéťaCent
VW
VW
PéťaCent

Počet příspěvků : 465
Registrace : 07. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_minitime08.01.10 12:05

Pawy napsal:

já budu dělat asi silničáře se svým předkem Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Pawy
VW
VW

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_minitime08.01.10 13:03

PéťaCent napsal:
Pawy napsal:

já budu dělat asi silničáře se svým předkem Very Happy
to sme na tom podobně akorát mě zastaví na těch letnákách a centimetrová vrstva sněhu
Návrat nahoru Goto down
Proky
Administrátor
Administrátor
Proky

Počet příspěvků : 2312
Věk : 38
Registrace : 03. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_minitime09.01.10 13:35

Já se omlouvám za neúčast, ale musel jsem jet do druhé práce a nestíhal jsem se dostavit, ale na nějakym srazu se konečně zjevim Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Huskyboy
VW
VW

Počet příspěvků : 39
Registrace : 15. 01. 09

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_minitime09.01.10 18:28

Tož nevím kam to napsat, nešel by nekdo jezdit komu je jedno, že jeho milášek bude trochu zasněženej a možná i podřenej od roští? 2místa tu sou, jedno vedle lišovské magistrály a druhé u kameného ujezdu, bohužel ani jedno místo neni prujezdné do kola ale to neni problém. 4motion výtány:-)
Návrat nahoru Goto down
http://www.ewrc.cz
Proky
Administrátor
Administrátor
Proky

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_minitime09.01.10 19:08

Huskyboy napsal:
Tož nevím kam to napsat, nešel by nekdo jezdit komu je jedno, že jeho milášek bude trochu zasněženej a možná i podřenej od roští? 2místa tu sou, jedno vedle lišovské magistrály a druhé u kameného ujezdu, bohužel ani jedno místo neni prujezdné do kola ale to neni problém. 4motion výtány:-)

mě by pašík asi na kros moc nešel a stejně by se mi nechtělo ho mít podranýho od roští. už mě sere, že mi někdo lehnul na haupnu a podrápal jí.
Návrat nahoru Goto down
Ondraschek
VW
VW
Ondraschek

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_minitime09.01.10 19:09

Huskyboy napsal:
vidim to tak že 4x4 máš tak akorát ty a všichni předohraby...já jezdim k makru páč tam je místo akorát ale schnitzlovi je to tam malý páč včera večer najel na patník a bouchnul ráfek a kolo bylo hned prázdný :DD
Návrat nahoru Goto down
Proky
Administrátor
Administrátor
Proky

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_minitime10.01.10 0:50

Ondraschek napsal:
Huskyboy napsal:
vidim to tak že 4x4 máš tak akorát ty a všichni předohraby...já jezdim k makru páč tam je místo akorát ale schnitzlovi je to tam malý páč včera večer najel na patník a bouchnul ráfek a kolo bylo hned prázdný Very Happy

Bože chudák Vento, ještě že tam toho nenechal víc
Návrat nahoru Goto down
Ondraschek
VW
VW
Ondraschek

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_minitime10.01.10 0:56

Proky napsal:
Ondraschek napsal:
Huskyboy napsal:
vidim to tak že 4x4 máš tak akorát ty a všichni předohraby...já jezdim k makru páč tam je místo akorát ale schnitzlovi je to tam malý páč včera večer najel na patník a bouchnul ráfek a kolo bylo hned prázdný Very Happy

on má na zimu rencka 19
Návrat nahoru Goto down
Proky
Administrátor
Administrátor
Proky

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_minitime10.01.10 10:08

Ondraschek napsal:
Proky napsal:
Ondraschek napsal:
Huskyboy napsal:

on má na zimu rencka 19

Aha tak to jo, tak to mohl to kolo urvat, tomu autu to vadit nemůže Very Happy
Návrat nahoru Goto down
zozo
VW
VW
zozo

Počet příspěvků : 74
Věk : 48
Registrace : 02. 11. 09

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_minitime10.01.10 10:21

omlovam se ze jsem nebyl na srazu stala se mi v rodine tragedie tak se nezlobte.doufam ze jste se bavyli
Návrat nahoru Goto down
http://www.ewrc.cz
Jajulka
Administrátor
Administrátor
Jajulka

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_minitime01.02.10 8:39

Mno,tak co prvopáteční sraz v měsíci - 5.2.2010. Laughing Laughing Laughing Cítíte se na to, Nastěnky. Laughing
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Prvopáteční srazy v měsíci
Strana 2 z 16Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Forum VW Club Budweis :: Akce & srazy :: Rok 2010 :: VW Club Budweis-
Přejdi na: