Proky tomu rika vyladit, ale nejspise ho vymeni za neco silnejsiho. :-D Protoze az mu budu ujizdet se 1700 do kopce, tak ho to prestane bavit.
VR6
VR6? Zbytecne starosti a penize.
ale už bys mu neujížděl do kopce a jeho by to nepřestalo bavit
Si myslim, ze jeho to neprestane bavit ani kdyz mu ujizdim do kopcu. Vzdy pak nahore na nej pockam a jedeme zase spolecne. Ale fakt je, ze dat tam upravenej brouci motor na 2.1 s mechanickym turbem, tak ani VR6 si neskrta.
Proky tomu rika vyladit, ale nejspise ho vymeni za neco silnejsiho. :-D Protoze az mu budu ujizdet se 1700 do kopce, tak ho to prestane bavit.
VR6
VR6? Zbytecne starosti a penize.
ale už bys mu neujížděl do kopce a jeho by to nepřestalo bavit
Si myslim, ze jeho to neprestane bavit ani kdyz mu ujizdim do kopcu. Vzdy pak nahore na nej pockam a jedeme zase spolecne. Ale fakt je, ze dat tam upravenej brouci motor na 2.1 s mechanickym turbem, tak ani VR6 si neskrta.
Nazute nove papuce a pripraveno. Vpredu budou 145/65/ 15 a vzadu 185/65/ 15.
S Prokym jsme si hrali. Sundali jsme napravnici, nechali do ni navarit snizovaci mezikusi, a hodili ji do laku. Tak uz aby jsme ji povesili taky na auto a to schodili trochu k zemi.
A když se zadaří tak do neděle bude Valda mít dole čumák a bude z něj ještě lepší car a já zas nevyjedu, protože mi poslali jiný díly a ty tam nejdou a mám strach o ojnici
A když se zadaří tak do neděle bude Valda mít dole čumák a bude z něj ještě lepší car a já zas nevyjedu, protože mi poslali jiný díly a ty tam nejdou a mám strach o ojnici
Proc mas strach o ojnici? Tam si myslim, ze strach uz ani nemusis mit, tam uz to je plne jasne.
Proc mas strach o ojnici? Tam si myslim, ze strach uz ani nemusis mit, tam uz to je plne jasne.
Já to myslel tak abych se někam nevydal a pak se mi nestalo : Ventil potká píst a říká: " a doprdele...!" .... nebo spíš se nekous motor a já pak nemusel shánet odtahovku
Já to myslel tak abych se někam nevydal a pak se mi nestalo : Ventil potká píst a říká: " a doprdele...!" .... nebo spíš se nekous motor a já pak nemusel shánet odtahovku
Ventil pist v broukovi nikdy nepotka. To je vyhoda tohoto motoru. A na odtahovku to taky neni, maximalne na lano.
Krásnej Brouk Jinak nevíte kdo má ty Brouky v Písku? Stávaj tam na tý hlavní, když se jede od hypernovy na Tábor
Tak to vubec netusim ci jsou, ale kdyz bych je videl, tak bych ti mozna rekl vice jestli je znam nebo ne.
A tady nejspise posledni letosni uprava: Original Wirbulator (odhanec much - dobova uprava), chladnicka Coca-Cola (original, zadnej cinskej zmetek) a kulicka na antenu od zname firmy 76.
Skide velká gratulace jsi borec a tak by od tebe bylo pěkný abys nasprintoval i příští pátek na sraz už tě skoro neznáme a jestli v tom nebude problém tak vezmi i toho druhýho kluka jednoho ušatýho zatím pic
Tak aby se neřeklo, že jsem nikde nebyl tak se taky pochlubim, sice jsem nic neobsadil spíš jsem skončil v první rozjížďce, ale mě stačilo, že jsem po zimě vyjel a dojel tam a zpět.
to Jarin: teď už s tim počítám a ukážu se jen teda ještě nevim čim
Když ten Skid, Vici, Péťa_Cent a už i Ondrashek jsou takhle LOW&SLOW tak já teda taky no jen jsem do toho nešel teda tak natvrdo a šel dolu asi jen o 100 až 120 mm