Forum VW Club Budweis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Forum VW Club Budweis

Pro jihočeské příznivce automobilové značky Volkswagen....

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Galerie vašich mazlíků

Goto down 
+7
jaryn 61
Hookyboy
Spooky1
bull11
Proky
Skid
Jajulka
11 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorZpráva
Skid
VW
VW
Skid

Počet příspěvků : 486
Věk : 38
Registrace : 24. 01. 10

Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Galerie vašich mazlíků   Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Icon_minitime09.04.10 23:31

bull11 napsal:
Skid napsal:
bull11 napsal:
Proky napsal:
Nj ještě musim vyladit motor, ale pak to půjde Very Happy
vyladit nebo vyměnit confused

Proky tomu rika vyladit, ale nejspise ho vymeni za neco silnejsiho. :-D Protoze az mu budu ujizdet se 1700 do kopce, tak ho to prestane bavit. Twisted Evil
VR6 scratch

VR6? Zbytecne starosti a penize.
Návrat nahoru Goto down
http://www.vyhlidkovi.com
bull11
VW
VW
bull11

Počet příspěvků : 600
Věk : 39
Registrace : 05. 02. 09

PříspěvekPředmět: Re: Galerie vašich mazlíků   Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Icon_minitime10.04.10 8:16

Skid napsal:
bull11 napsal:
Skid napsal:
bull11 napsal:
Proky napsal:

Proky tomu rika vyladit, ale nejspise ho vymeni za neco silnejsiho. :-D Protoze az mu budu ujizdet se 1700 do kopce, tak ho to prestane bavit. Twisted Evil
VR6 scratch

ale už bys mu neujížděl do kopce a jeho by to nepřestalo bavit cheers
Návrat nahoru Goto down
Skid
VW
VW
Skid

PříspěvekPředmět: Re: Galerie vašich mazlíků   Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Icon_minitime10.04.10 9:36

bull11 napsal:
Skid napsal:
bull11 napsal:
Skid napsal:
bull11 napsal:
Proky napsal:

VR6 scratch

Si myslim, ze jeho to neprestane bavit ani kdyz mu ujizdim do kopcu. Vzdy pak nahore na nej pockam a jedeme zase spolecne. Wink Ale fakt je, ze dat tam upravenej brouci motor na 2.1 s mechanickym turbem, tak ani VR6 si neskrta. Laughing
Návrat nahoru Goto down
bull11
VW
VW
bull11

Počet příspěvků : 600
Registrace : 05. 02. 09

PříspěvekPředmět: Re: Galerie vašich mazlíků   Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Icon_minitime10.04.10 16:26

Skid napsal:
bull11 napsal:
Skid napsal:
bull11 napsal:
Skid napsal:
bull11 napsal:
Proky napsal:

VR6 scratch

Si myslim, ze jeho to neprestane bavit ani kdyz mu ujizdim do kopcu. Vzdy pak nahore na nej pockam a jedeme zase spolecne. Wink Ale fakt je, ze dat tam upravenej brouci motor na 2.1 s mechanickym turbem, tak ani VR6 si neskrta. Laughing
to je dobře že na sebe čekáte lol!
Návrat nahoru Goto down
Skid
VW
VW
Skid

PříspěvekPředmět: Re: Galerie vašich mazlíků   Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Icon_minitime20.05.10 22:25

Nazute nove papuce a pripraveno. Vpredu budou 145/65/ 15 a vzadu 185/65/ 15.
Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Dsc00396i

S Prokym jsme si hrali. Sundali jsme napravnici, nechali do ni navarit snizovaci mezikusi, a hodili ji do laku. Tak uz aby jsme ji povesili taky na auto a to schodili trochu k zemi.
Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Napravnice
Návrat nahoru Goto down
Proky
Administrátor
Administrátor
Proky

Počet příspěvků : 2312
Registrace : 03. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Galerie vašich mazlíků   Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Icon_minitime20.05.10 23:49

A když se zadaří tak do neděle bude Valda mít dole čumák a bude z něj ještě lepší car a já zas nevyjedu, protože mi poslali jiný díly a ty tam nejdou Sad a mám strach o ojnici Sad
Návrat nahoru Goto down
Skid
VW
VW
Skid

PříspěvekPředmět: Re: Galerie vašich mazlíků   Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Icon_minitime20.05.10 23:50

Proky napsal:
A když se zadaří tak do neděle bude Valda mít dole čumák a bude z něj ještě lepší car a já zas nevyjedu, protože mi poslali jiný díly a ty tam nejdou Sad a mám strach o ojnici Sad

Proc mas strach o ojnici? Tam si myslim, ze strach uz ani nemusis mit, tam uz to je plne jasne.
Návrat nahoru Goto down
Proky
Administrátor
Administrátor
Proky

PříspěvekPředmět: Re: Galerie vašich mazlíků   Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Icon_minitime20.05.10 23:53

Skid napsal:
Proky napsal:

Proc mas strach o ojnici? Tam si myslim, ze strach uz ani nemusis mit, tam uz to je plne jasne.

Já to myslel tak abych se někam nevydal a pak se mi nestalo : Ventil potká píst a říká: " a doprdele...!" .... nebo spíš se nekous motor a já pak nemusel shánet odtahovku
Návrat nahoru Goto down
Skid
VW
VW
Skid

PříspěvekPředmět: Re: Galerie vašich mazlíků   Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Icon_minitime20.05.10 23:54

Proky napsal:
Skid napsal:
Proky napsal:

Já to myslel tak abych se někam nevydal a pak se mi nestalo : Ventil potká píst a říká: " a doprdele...!" .... nebo spíš se nekous motor a já pak nemusel shánet odtahovku

Ventil pist v broukovi nikdy nepotka. To je vyhoda tohoto motoru. A na odtahovku to taky neni, maximalne na lano.
Návrat nahoru Goto down
Proky
Administrátor
Administrátor
Proky

PříspěvekPředmět: Re: Galerie vašich mazlíků   Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Icon_minitime20.05.10 23:56

A odtáhneš mě Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Skid
VW
VW
Skid

PříspěvekPředmět: Re: Galerie vašich mazlíků   Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Icon_minitime20.05.10 23:58

Proky napsal:
A odtáhneš mě Very Happy

Za Valdou urcite ne bych musel doma bafnout Passat. Wink
Návrat nahoru Goto down
Skid
VW
VW
Skid

PříspěvekPředmět: Re: Galerie vašich mazlíků   Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Icon_minitime23.05.10 10:39

A konecne jsme s Prokym meho Valdu pridrepli k zemi. Co vy na to?

Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 2010_05_22_01_15_164426

A jeste jsme malonko si hrali s fotakem. Twisted Evil

Návrat nahoru Goto down
Skid
VW
VW
Skid

PříspěvekPředmět: Re: Galerie vašich mazlíků   Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Icon_minitime23.05.10 10:46

PRED
Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 2010_05_23_10_44_354426

PO
Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 2010_05_23_10_45_034426
Návrat nahoru Goto down
Spooky1
VW
VW
Spooky1

Počet příspěvků : 267
Registrace : 16. 02. 10

PříspěvekPředmět: Re: Galerie vašich mazlíků   Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Icon_minitime24.05.10 6:28

Za mě naprosto bomba... Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Icon_wink
Návrat nahoru Goto down
http://www.generalsound.cz/
Skid
VW
VW
Skid

PříspěvekPředmět: Re: Galerie vašich mazlíků   Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Icon_minitime02.06.10 22:28

Dneska konecne prisla i zahradka, takze kdyz to klapne tak se prijedu ukazat v patek ke Hvizdalovi.

Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Pict0003ksr
Návrat nahoru Goto down
Spooky1
VW
VW
Spooky1

Počet příspěvků : 267
Registrace : 16. 02. 10

PříspěvekPředmět: Re: Galerie vašich mazlíků   Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Icon_minitime02.06.10 22:30

Skid napsal:
Dneska konecne prisla i zahradka, takze kdyz to klapne tak se prijedu ukazat v patek ke Hvizdalovi.

Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Pict0003ksr
Á křesílko pro mě přišlo... Laughing Laughing Laughing
Pecka pane... Wink
Návrat nahoru Goto down
http://www.generalsound.cz/
dubiG1
VW
VW
dubiG1

Počet příspěvků : 20
Registrace : 16. 06. 10

PříspěvekPředmět: Re: Galerie vašich mazlíků   Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Icon_minitime02.08.10 22:40

Krásnej Brouk Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Icon_biggrin Jinak nevíte kdo má ty Brouky v Písku? Stávaj tam na tý hlavní, když se jede od hypernovy na Tábor
Návrat nahoru Goto down
Skid
VW
VW
Skid

PříspěvekPředmět: Re: Galerie vašich mazlíků   Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Icon_minitime03.08.10 12:59

dubiG1 napsal:
Krásnej Brouk Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Icon_biggrin Jinak nevíte kdo má ty Brouky v Písku? Stávaj tam na tý hlavní, když se jede od hypernovy na Tábor

Tak to vubec netusim ci jsou, ale kdyz bych je videl, tak bych ti mozna rekl vice jestli je znam nebo ne. Wink

A tady nejspise posledni letosni uprava: Original Wirbulator (odhanec much - dobova uprava), chladnicka Coca-Cola (original, zadnej cinskej zmetek) a kulicka na antenu od zname firmy 76.

Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Fotoval

Proky nevericne kouka na Original Wirbulator. Laughing
Návrat nahoru Goto down
Skid
VW
VW
Skid

PříspěvekPředmět: Re: Galerie vašich mazlíků   Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Icon_minitime27.04.11 22:32

Look 2011
A rovnou na prvnich sprintech obsazeno 3. misto v kubature do 1200 ccm, ve ktere startuje nejvice zavodniku.

Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 10-jarni-sprint-vitkov-moody-0095
Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 10-jarni-sprint-vitkov-moody-0290
Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 PICT0069
Návrat nahoru Goto down
jaryn 61
VW
VW

Počet příspěvků : 148
Věk : 50
Registrace : 12. 02. 10

PříspěvekPředmět: Re: Galerie vašich mazlíků   Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Icon_minitime28.04.11 20:56

Skide velká gratulace jsi borec a tak by od tebe bylo pěkný abys nasprintoval i příští pátek na sraz už tě skoro neznáme a jestli v tom nebude problém tak vezmi i toho druhýho kluka jednoho ušatýho Very Happy zatím pic
Návrat nahoru Goto down
Proky
Administrátor
Administrátor
Proky

PříspěvekPředmět: Re: Galerie vašich mazlíků   Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Icon_minitime30.04.11 10:39

Tak aby se neřeklo, že jsem nikde nebyl tak se taky pochlubim, sice jsem nic neobsadil spíš jsem skončil v první rozjížďce, ale mě stačilo, že jsem po zimě vyjel a dojel tam a zpět.

to Jarin: teď už s tim počítám a ukážu se jen teda ještě nevim čim Smile
Návrat nahoru Goto down
Vici
VW
VW
Vici

Počet příspěvků : 639
Registrace : 08. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Galerie vašich mazlíků   Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Icon_minitime04.05.11 9:27

tyjoooo samej BROUK. To chce nějakej repelend Laughing
Návrat nahoru Goto down
Proky
Administrátor
Administrátor
Proky

PříspěvekPředmět: Re: Galerie vašich mazlíků   Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Icon_minitime04.05.11 15:46

tak to si ho připrav na pátek když bude hezký počasí, když je hnusně tak stejně moc hmyzu nelítá Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Proky
Administrátor
Administrátor
Proky

PříspěvekPředmět: Re: Galerie vašich mazlíků   Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Icon_minitime21.05.11 20:55

Když ten Skid, Vici, Péťa_Cent a už i Ondrashek jsou takhle LOW&SLOW tak já teda taky no Very Happy jen jsem do toho nešel teda tak natvrdo a šel dolu asi jen o 100 až 120 mm Very Happy

Návrat nahoru Goto down
Ondraschek
VW
VW
Ondraschek

Počet příspěvků : 511
Věk : 34
Registrace : 04. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Galerie vašich mazlíků   Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Icon_minitime21.05.11 23:41

pěkný ale chce to níž Very Happy a porsche kola na to Twisted Evil
http://www.vimeo.com/23887556
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Galerie vašich mazlíků   Galerie vašich mazlíků - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Galerie vašich mazlíků
Strana 2 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Forum VW Club Budweis :: Modely VW :: 19.. - 1974-
Přejdi na: