Dekuji Adminovi, za zalozeni dalsi mistnosti pro nas pro uchylaky ve starych rocnicich.
Chci Vám zde predstavit meho milacka. Jmenuje se Valecek (odvozeno od typu Oval) a narodil se roku 1956. Roku 1973 byl dovezen do Prahy jistym cisnikem, ktery ho mel mesic a hned si ho vzal jeho syn. Do roku 1980 vesel drandil po cele republice. Ale diky lakcnimu pristupu syna se toto auto muselo odhlasit a stal se z nej pacient. Az roku 1983 ho koupil jisty automechanik a autoelektrikar z Broumova a dal ho dohromady. V roce 1985 zase vesele vyjel i s novym 1500 motorem puvodem z Typu 2 (Transporter 1) z roku 1965. V roce 2005 opet Valecek musel ven na mraz, protoze ho z jeho garaze vystrnadil Hyundai Getz (nebo jak se to jmenuje). Koupil ho muj kamarad, kterej ho mel jako ulozenku. Az roku 2008 jsem toto auto koupil a zacal jsem si ho vylepsovat (kamarad mi ho prodal z duvodu svych dvou Brouku, ktere tu predstavim a jiste hodne lidi nad nima zaslinta.).
Plany do budoucna? Nyni je ve Valeckovi motor 1200 s 34 mexickejma orema. Doma na stole mam rozdelanou 1700 na dvojitejch karburatorech a tu budeme s mym motorarem jeste malonko priostrovat, aby jsme se dostali odhadem na 80-90 nemeckych kobylek. Dale je na tuto sezonu v planu vymena prohnilych blatniku za nove blatniky, vymena zadniho cela a uprava na sundavaci celo, dani originalnich zadnich svetel k odpovidajicimu rocniku vozidla, snizeni predni napravy a dalsi lehke upravy.
Moje malickost s milackem
original kola z Porsche 356
upravena haupna kvuli lepsimu chlazeni motoru a sportovni vyfuck
Máš to hezký a jsem zvědavej na léto, jak to dáš do kupy a hlavně na tu motorovou bestii
Sam jsem na to zvedavej. Dily bych skoro uz mel. Ale asi udelam nejdrive u Jaska tu snizenou napravu a pak hura na tu plecharinu. Vezmu si tyden dovolene v lete a budu na tom makat. Pokud pres zimu sezenu dostatek skvarku.
Jinak motorova bestie to nebude. Sice to pojede lepe nez Zabka, ale ve skupine Specialu si nestrejcham ani nahodou. Holt jsem chtel klasickej oldspeed a ne bestii. :-(
Tak já se sem už můžu taky přidat, kdo byl na Hvízdalu, viděl na živo, a určitě se s Bubu zas ukážem, jen co ho drobet poladíme. Pro ty co tam nebyli fotka:
Tak já se sem už můžu taky přidat, kdo byl na Hvízdalu, viděl na živo, a určitě se s Bubu zas ukážem, jen co ho drobet poladíme. Pro ty co tam nebyli fotka:
Leseni bylo uz sundane, ale bylo porad vyskladane pred garazi. Tak jsme si rekli s Prokym, ze nejsme zadne blondinky, ktere by neumeli vycouvat auto z garage. Sice to chvilema bylo jako vyndat jezka z klece, ale nakonec se povedlo a zadarilo.