řízek VW
Počet příspěvků : 983 Věk : 35 Registrace : 25. 11. 08
| Předmět: Karosář 09.10.10 14:04 | |
| Klubáci,nemáte někde někdo známého,dobrého a pokud možno levného karosáře na vyvaření auta? Nejlépe v Č. Budějovicích nebo v okolí. A aby u něj auto nestálo měsíc Pokud mi můžete někoho doporučit budu rád. | |
|
Spooky1 VW
Počet příspěvků : 267 Věk : 39 Registrace : 16. 02. 10
| Předmět: Re: Karosář 10.10.10 0:15 | |
| - řízek napsal:
- Klubáci,nemáte někde někdo známého,dobrého a pokud možno levného karosáře na vyvaření auta? Nejlépe v Č. Budějovicích nebo v okolí. A aby u něj auto nestálo měsíc Pokud mi můžete někoho doporučit budu rád.
Jak moc na to chvátáš a o co přesně jde? | |
|
řízek VW
| Předmět: Re: Karosář 10.10.10 14:12 | |
| - Spooky1 napsal:
- řízek napsal:
- Klubáci,nemáte někde někdo známého,dobrého a pokud možno levného karosáře na vyvaření auta? Nejlépe v Č. Budějovicích nebo v okolí. A aby u něj auto nestálo měsíc Pokud mi můžete někoho doporučit budu rád.
Jak moc na to chvátáš a o co přesně jde? Tolik to nechvátá Jen nechci aby pak auto stálo měsíc někde. Spíš bych byl raději tak od Po do Pá,déle ho postrádat nemůžu A jde přesně o přední části prahů a zadní záslepky v podlaze-nejlépe zavařit natvrdo | |
|
C.a.r.l.o.s. VW
Počet příspěvků : 192 Věk : 34 Registrace : 22. 01. 10
| Předmět: Re: Karosář 10.10.10 15:00 | |
| MNo dit sme se o tom bavili Řízku že bysme se mohli domluvit s Kesamem taky mi to delal...a myslim ze kdyby sme domluvili nejakej rozumnej cas tak to neni problem...je sikovnej a dela za rozum :-) | |
|
řízek VW
| Předmět: Re: Karosář 10.10.10 20:03 | |
| - C.a.r.l.o.s. napsal:
- MNo dit sme se o tom bavili Řízku že bysme se mohli domluvit s Kesamem taky mi to delal...a myslim ze kdyby sme domluvili nejakej rozumnej cas tak to neni problem...je sikovnej a dela za rozum :-)
právě ten rozumnej čas a aby opravdu dodržel domluvenou dobu. A zatím jen rozhazuji sítě,abych měl popř. z čeho vybírat | |
|
Spooky1 VW
Počet příspěvků : 267 Věk : 39 Registrace : 16. 02. 10
| Předmět: Re: Karosář 11.10.10 8:47 | |
| - řízek napsal:
- C.a.r.l.o.s. napsal:
- MNo dit sme se o tom bavili Řízku že bysme se mohli domluvit s Kesamem taky mi to delal...a myslim ze kdyby sme domluvili nejakej rozumnej cas tak to neni problem...je sikovnej a dela za rozum :-)
právě ten rozumnej čas a aby opravdu dodržel domluvenou dobu. A zatím jen rozhazuji sítě,abych měl popř. z čeho vybírat Zeptám se ti mechanika. Dělá za rozum, co jsme měl šanci slyšet a vidět tak dobře a nikdy nebere aby mu něco stálo u baráku. Vezme, udělá co nejrychleji a vrátí. Jen jsem se spíš ptak protože teď má 14dní určitě plno... | |
|
řízek VW
| |