Forum VW Club Budweis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Forum VW Club Budweis

Pro jihočeské příznivce automobilové značky Volkswagen....

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Návrhy na Sraz !

Goto down 
+2
Krromm
Proky
6 posters
AutorZpráva
Proky
Administrátor
Administrátor
Proky

Počet příspěvků : 2312
Věk : 38
Registrace : 03. 03. 08

Návrhy na Sraz ! Empty
PříspěvekPředmět: Návrhy na Sraz !   Návrhy na Sraz ! Icon_minitime21.05.10 13:31

Tento topic je pro vaše nápady na sraz co by vás lákalo a nebo chcete uspořádat.

Návrh:

Co kdyby jsme se v sobotu ráno sešli v Budějkách, udělali si takovej malej orienťák po jihu čech a třeba dojeli na Lipno, kde by jsme si zamluvili chatky, tam by jsme večer udělali grilovačku pokecali přespali tam a v neděli se pak rozloučili a vyrazili k domovům?
Návrat nahoru Goto down
Krromm
VW
VW
Krromm

Počet příspěvků : 194
Registrace : 20. 04. 08

Návrhy na Sraz ! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrhy na Sraz !   Návrhy na Sraz ! Icon_minitime21.05.10 17:08

Záleží kterou sobotu. Tuhle sobotu to nepůjde, ale jak jsem psal ke srazu v Bechyni, jsem pro každý sraz a budu se snažit přijet.
Návrat nahoru Goto down
Proky
Administrátor
Administrátor
Proky

Návrhy na Sraz ! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrhy na Sraz !   Návrhy na Sraz ! Icon_minitime21.05.10 17:14

Krromm napsal:
Záleží kterou sobotu. Tuhle sobotu to nepůjde, ale jak jsem psal ke srazu v Bechyni, jsem pro každý sraz a budu se snažit přijet.

To byl jen návrh do budoucna jestli by to mělo vůbec smysl a sem můžeš psát i svoje nápady a návrhy na sraz
Návrat nahoru Goto down
Skid
VW
VW
Skid

Počet příspěvků : 486
Registrace : 24. 01. 10

Návrhy na Sraz ! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrhy na Sraz !   Návrhy na Sraz ! Icon_minitime22.05.10 0:12

Mozna ze kdo bude mit zajem, tak se muze pripojit k nam az budeme delat aircoolovou zalezitost Expedice Cing-Cong. Ve stejnej duchu byla planovana jak to myslis.
Návrat nahoru Goto down
http://www.vyhlidkovi.com
Krromm
VW
VW
Krromm

Návrhy na Sraz ! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrhy na Sraz !   Návrhy na Sraz ! Icon_minitime27.05.10 19:41

Skid napsal:
Mozna ze kdo bude mit zajem, tak se muze pripojit k nam az budeme delat aircoolovou zalezitost Expedice Cing-Cong. Ve stejnej duchu byla planovana jak to myslis.

Vůbec nechápu o co jde Návrhy na Sraz ! Icon_neutral
Návrat nahoru Goto down
Jajulka
Administrátor
Administrátor
Jajulka

Počet příspěvků : 2158
Věk : 40
Registrace : 28. 02. 08

Návrhy na Sraz ! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrhy na Sraz !   Návrhy na Sraz ! Icon_minitime28.05.10 8:15

Krromm napsal:
Skid napsal:

Vůbec nechápu o co jde Návrhy na Sraz ! Icon_neutral
Návrhy na Sraz ! Icon_lol tak nějak.
Návrat nahoru Goto down
http://www.vwclubbudweis.wz.cz
Proky
Administrátor
Administrátor
Proky

Návrhy na Sraz ! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrhy na Sraz !   Návrhy na Sraz ! Icon_minitime28.05.10 8:35

Skid napsal:

Tak já to nějak přepíšu co chtěl autor říci (stejně jsem se jima nechal inspirovat)

Kluci předloni jeli to co jsem napsal, že se sebrali a vyrazili s autama na výlet kolem Lipna a projeli část Šumavy a pak zakempili v jednom kempu, tam popili, přespali a druhej den odpoledne razili domu no a letos to plánujou znova -
aircoolovou = vzduchem chlazený vozy a jen název Very Happy Expedice Čing-Čong

Snad se na mě Skid nebude zlobit za pár fotek:
Návrhy na Sraz ! 01 Návrhy na Sraz ! 02 Návrhy na Sraz ! 03

Návrhy na Sraz ! 04 Návrhy na Sraz ! 05 Návrhy na Sraz ! 06

Návrhy na Sraz ! 07 Návrhy na Sraz ! 08 Návrhy na Sraz ! 09
Návrat nahoru Goto down
Jajulka
Administrátor
Administrátor
Jajulka

Počet příspěvků : 2158
Věk : 40
Registrace : 28. 02. 08

Návrhy na Sraz ! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrhy na Sraz !   Návrhy na Sraz ! Icon_minitime28.05.10 20:50

No jo, ale kterej kemp na Šumavě bude mít v sezóně prázdno pro několik aut?
Návrat nahoru Goto down
http://www.vwclubbudweis.wz.cz
Proky
Administrátor
Administrátor
Proky

Návrhy na Sraz ! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrhy na Sraz !   Návrhy na Sraz ! Icon_minitime28.05.10 21:20

Jajulka napsal:

Tak nemusí to bejt zrovna na Šumavě to byl nápad, a určitě když někam zavoláme tak se nějaká ta chatka nebo místo pro stan najde
Návrat nahoru Goto down
Skid
VW
VW
Skid

Návrhy na Sraz ! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrhy na Sraz !   Návrhy na Sraz ! Icon_minitime28.05.10 22:25

Co blbnete? Spali jsme v Chlumu u Trebone v Campu a pak v Campu Lipno Modrin mam takovej dojem. A nikde jsme nebyli ohlaseni a nic. Jeli jsme proste na blind a nebyl zadnej problem sehnat cokoliv. Jen jsme jeli se stanama a nekteri spali v autech, takze no problem. Tento rok chci expedici Cing-Cong zopakovat, ale premyslime s dalsima ucastnikama lonske expedice, ze zkusime pokorit jiny kraj v nasi krasne vlasti. A nebo rovnou dame mnou vymyslenou Alpskou expedici do Rakouska. Ale abych rekl pravdu tak nevim jestli pro vodnaky nebude tento sraz malonko nudny. Cestovni rychlost je kolem 80 Km/hod. a jen se kochame, lechce chlastame, bavime se o autech a proste tak celkove se bavime. Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Skid
VW
VW
Skid

Návrhy na Sraz ! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrhy na Sraz !   Návrhy na Sraz ! Icon_minitime28.05.10 22:26

Jajulka napsal:

Vsechny. Nas jelo 6 aut a konalo se to myslim ze ctvrtka az do soboty tento srazek a bylo to zacatkem srpna. Takze No stress
Návrat nahoru Goto down
Krromm
VW
VW
Krromm

Návrhy na Sraz ! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrhy na Sraz !   Návrhy na Sraz ! Icon_minitime21.10.10 12:23

Napadlo mě že bychom se mohli sejít a zahrát si poker. Sice to nebude tradiční sraz, ale může to být zábava. (aspoň pro toho kdo vyhraje)
Návrat nahoru Goto down
řízek
VW
VW
řízek

Počet příspěvků : 983
Věk : 35
Registrace : 25. 11. 08

Návrhy na Sraz ! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrhy na Sraz !   Návrhy na Sraz ! Icon_minitime21.10.10 20:41

Krromm napsal:
Napadlo mě že bychom se mohli sejít a zahrát si poker. Sice to nebude tradiční sraz, ale může to být zábava. (aspoň pro toho kdo vyhraje)

Ale já umím jen prší Sad a ještě trochu a blbě žolíky Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Skid
VW
VW
Skid

Návrhy na Sraz ! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrhy na Sraz !   Návrhy na Sraz ! Icon_minitime21.10.10 21:41

Co je to ten poker?
Návrat nahoru Goto down
Proky
Administrátor
Administrátor
Proky

Návrhy na Sraz ! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrhy na Sraz !   Návrhy na Sraz ! Icon_minitime22.10.10 8:17

A máš možnost nějaký místa kde to uspořádat, nebo jsi chtěl jít přímo někam do pokerovýho klubu?
Návrat nahoru Goto down
Krromm
VW
VW
Krromm

Návrhy na Sraz ! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrhy na Sraz !   Návrhy na Sraz ! Icon_minitime22.10.10 9:58

Mě je to vesměs jedno. Zaleží na vás. Já jsem z Vimperka a tady moc solidních míst na Poker není. Lepší by to bylo v ČB
Návrat nahoru Goto down
jaryn 61
VW
VW

Počet příspěvků : 148
Věk : 50
Registrace : 12. 02. 10

Návrhy na Sraz ! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrhy na Sraz !   Návrhy na Sraz ! Icon_minitime22.10.10 18:49

Skide tak to vím zase uplně přesně Mařena v obchodě říkala že poker je něco jako červená bere možná a možná taky ne asi říkala pexeso třeba večerníčkové
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Návrhy na Sraz ! Empty
PříspěvekPředmět: Re: Návrhy na Sraz !   Návrhy na Sraz ! Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Návrhy na Sraz !
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» GRIL sraz (22.9.2012)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Forum VW Club Budweis :: Akce & srazy :: Rok 2010 :: VW Club Budweis-