Forum VW Club Budweis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Forum VW Club Budweis

Pro jihočeské příznivce automobilové značky Volkswagen....

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

P:Díly VW,Audi,Seat,Škoda

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Rada36
Anonymní
Anonymous

P:Díly VW,Audi,Seat,Škoda Empty
PříspěvekPředmět: P:Díly VW,Audi,Seat,Škoda   P:Díly VW,Audi,Seat,Škoda Icon_minitime24.03.10 13:37

Ahoj mám tu na prodej plno dílů, tak by se vám něco mohlo hodit Wink

Převážně GolfIII a IV, T4, Toledo, Vento, Polo, A90, A4, A3, Fabia a spousta jiných.
Tak že je k mání řada dílů jako:
Motory 1.6i,2.0i, 1.9SDi-TD-TDi-TDi PD
K mání jsou všechny díly z daných motorizací, jako chladičovky,těhlice,servopumpy,vstřiky,aleternátory,startéry,napravy,nádržky kapalin,světla a spoustu jiných věcí.Vlastne vše co je na autě.Jednotky budíky kliky okna.No je toho hodně

kontaktujte me na mail Rada36@centrum.cz nebo na 724 778 409
Jsem z Českých Budějovic Wink
Návrat nahoru Goto down
Jajulka
Administrátor
Administrátor
Jajulka

Počet příspěvků : 2158
Věk : 40
Registrace : 28. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: P:Díly VW,Audi,Seat,Škoda   P:Díly VW,Audi,Seat,Škoda Icon_minitime25.03.10 21:22

Máš mailík. Wink
Návrat nahoru Goto down
http://www.vwclubbudweis.wz.cz
Rada36
VW
VW
Rada36

Počet příspěvků : 2
Registrace : 25. 03. 10

PříspěvekPředmět: Re: P:Díly VW,Audi,Seat,Škoda   P:Díly VW,Audi,Seat,Škoda Icon_minitime27.03.10 1:41

Jajulka napsal:
Máš mailík. Wink

Jj koukal jsem se ti a asi tě moc nepotěším Rolling Eyes svody jak se oběvyli a nebyly prasklí, hned byly fuč. Na ten ovladač se ještě podívám v pondělí u kamaráda v dílně. Kdyby si mi mohla nafotit ten plastík k tej sedačce Smile nevím jak vypadá.
Návrat nahoru Goto down
Jajulka
Administrátor
Administrátor
Jajulka

Počet příspěvků : 2158
Věk : 40
Registrace : 28. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: P:Díly VW,Audi,Seat,Škoda   P:Díly VW,Audi,Seat,Škoda Icon_minitime28.03.10 13:40

Rada36 napsal:
Jajulka napsal:
Máš mailík. Wink

Jj koukal jsem se ti a asi tě moc nepotěším Rolling Eyes svody jak se oběvyli a nebyly prasklí, hned byly fuč. Na ten ovladač se ještě podívám v pondělí u kamaráda v dílně. Kdyby si mi mohla nafotit ten plastík k tej sedačce Smile nevím jak vypadá.

To je v háji. Ty svody se fakt nedají sehnat. Ale kdyby, tak se ozvi. Foto toho plastíku ti pošlu mailem, je prasklej a lepenej,ale takhle tak nějak vypadá. Jo a je to pod sedačkou spolujezdce na levé lyžině jakoby Laughing Doufám, že ten ovladač bude. Wink
Návrat nahoru Goto down
http://www.vwclubbudweis.wz.cz
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: P:Díly VW,Audi,Seat,Škoda   P:Díly VW,Audi,Seat,Škoda Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

P:Díly VW,Audi,Seat,Škoda
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» P: Seat Cordoba SX tdi 2dv foto
» Scirrocco I dily

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Forum VW Club Budweis :: Bazar :: Prodám-
Přejdi na: