Skid VW
Počet příspěvků : 486 Věk : 38 Registrace : 24. 01. 10
| Předmět: Re: Paintball 25.03.10 0:31 | |
| - Spooky1 napsal:
- No já bych to viděl prvné buď na to jejich hřiště co mají v tom lese, nebo bych to viděl na ten Karlův Hrádek. Je to kousíček z Budějek a tak nějak si myslím pro většinu těch lidí co se tu objevují pravidelněji. Dá se tam hrát celkem dobře. Hlavně můžeme dát klidně 3 nebo 4 hry a vykašlat se na to... Když nás to bude bavit a budeme vědět že budeme schopný hrát půl dne tak pak už se klidně dá jet někam dál pač budeme vědět že to za to stojí... Takhle bych to viděl já...
Si vzpomen tenkrat jeste za Zisovem na nas airsoft. To byl taky masakr a hrali jsme to celej den. O tom, ze nas to nebude bavit nejak moc neverim. :-D Karluv Hradek je fakt good, ale podle meho tam by to chtelo uz tak 16 lidi tak 8 na 8, aby to melo nejakej spad. Tam by byli luxus hrat ne team deathmatch, ale treba vlajky. ;-) Ale to uz zase moc fantaziruji. A hlavne si myslim, ze moc lidi tam jeste nepoleze jako turisti. Ono je pak blbe narvat nejakeho borca mezi svetla | |
|
Spooky1 VW
Počet příspěvků : 267 Věk : 39 Registrace : 16. 02. 10
| Předmět: Re: Paintball 25.03.10 8:03 | |
| - Skid napsal:
Karluv Hradek je fakt good, ale podle meho tam by to chtelo uz tak 16 lidi tak 8 na 8, aby to melo nejakej spad. Tam by byli luxus hrat ne team deathmatch, ale treba vlajky. ;-) Ale to uz zase moc fantaziruji. A hlavne si myslim, ze moc lidi tam jeste nepoleze jako turisti. Ono je pak blbe narvat nejakeho borca mezi svetla Tak vlajky by neměl bejt problém ;-) Ale ono to chce dycky alespoň deset lidí. Ale já myslím, že bych taky dokázal pár kousků sehnat kdyby byla velká krize... | |
|
Proky Administrátor
Počet příspěvků : 2312 Věk : 38 Registrace : 03. 03. 08
| Předmět: Re: Paintball 25.03.10 8:14 | |
| Nu dobrá napište sem teď každej kdo by měl zájem, aby jsme to nějak spočítalo a kdyžtak aby jsme věděli kolik potřebujem ještě lidí na doplnění, udělám pak takovou menší soupisku.
Mají zájem o hru:
Spooky1 jaryn61 Skid Proky Ondraschek SPIRIT bull 11
Naposledy upravil Proky dne 10.04.10 10:00, celkově upraveno 2 krát | |
|
Ondraschek VW
Počet příspěvků : 511 Věk : 34 Registrace : 04. 11. 08
| Předmět: Re: Paintball 25.03.10 19:08 | |
| tak já bych se chtěl taky připojit a ještě doaz kolik tak cenově mám počítat jak mě to vyflusne? | |
|
Proky Administrátor
Počet příspěvků : 2312 Věk : 38 Registrace : 03. 03. 08
| Předmět: Re: Paintball 26.03.10 14:53 | |
| - Ondraschek napsal:
- tak já bych se chtěl taky připojit a ještě doaz kolik tak cenově mám počítat jak mě to vyflusne?
Cojá jsme se tenkrát hodně vydal v tý třeboni, kde jsem vystřílel asi 500 - 600 kuliček, a s půjčením hadrů a za hřiště jsem platil za sebe něco kolem litru tak většinou je to že kulička je 1,5 kč jinde i levnějc a když je hodně lidí tak je za hřiště pakatel a když si vemeš svoje hadry tak neplatíš za půjčovný nic | |
|
Anonymní Anonymní
| Předmět: souhlas 26.03.10 21:10 | |
| ja bych mel taky zajem ale tak cca 14 dni dopredu diky |
|
bull11 VW
Počet příspěvků : 600 Věk : 39 Registrace : 05. 02. 09
| Předmět: Re: Paintball 10.04.10 8:29 | |
| taky pojedu | |
|