Předmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci 06.11.10 17:21
Tak Spooky v pátek nedorazil prý nemohl prý musel něco důležitého vyřídit ten jel vyřídit něco moc a moc důležitého Určitě bude dědit a bude mít strašný prachy a bohatej jak a koupí si svůj klub a nás tam nebude chtít a už nás nebude znát a ani zdravit prostě hnus a konec a přitom se nezdálo že by toho byl schopen jo jo dědictví je svi....
Předmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci 06.11.10 19:48
jaryn 61 napsal:
Tak Spooky v pátek nedorazil prý nemohl prý musel něco důležitého vyřídit ten jel vyřídit něco moc a moc důležitého Určitě bude dědit a bude mít strašný prachy a bohatej jak a koupí si svůj klub a nás tam nebude chtít a už nás nebude znát a ani zdravit prostě hnus a konec a přitom se nezdálo že by toho byl schopen jo jo dědictví je svi....
Prachy mění lidi a když lidi nemaj prachy,tak se mění taky
Předmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci 09.11.10 7:59
Jaryn: Pač budu taaak moc prachatej, že už s váma nebudu moct kamarádit. Místo koncernu za cca 100k si koupím koncern za pár mega a postavím si malej hrad ze soukromým letištěm a budu mít rypák tak nahoru že mě do něj bude pršet. No uznej sám, že to pak bude pod mojí úroveň se s vámi kamarádit...
Předmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci 09.11.10 18:59
Ted čekám že se někdo chytí a uvěří tomu a máš dalšího nepřítele jinak v tvé zprávě kterou jsem četl asi pětkrát tak tam není ani jedna zmínka že bys třeba jen na rozloučenou nás někam jen na chvilku třeba pozval no nic no počkej já na tebe něco vymysím zatím pic jo a když si představím kdyby ty prachy měl řízek normálně tu situaci vidím ruce asi takhle a vysvětlil by nám že my blbci o víkendech chlastáme a on musel rozvážet housky tak co se divíme že nemáme pořád nic
Předmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci 09.11.10 20:52
jaryn 61 napsal:
Ted čekám že se někdo chytí a uvěří tomu a máš dalšího nepřítele jinak v tvé zprávě kterou jsem četl asi pětkrát tak tam není ani jedna zmínka že bys třeba jen na rozloučenou nás někam jen na chvilku třeba pozval no nic no počkej já na tebe něco vymysím zatím pic jo a když si představím kdyby ty prachy měl řízek normálně tu situaci vidím ruce asi takhle a vysvětlil by nám že my blbci o víkendech chlastáme a on musel rozvážet housky tak co se divíme že nemáme pořád nic
hihi... Nepřátal už mám... Jinak vy blbci o víkendech chlastáte a jelikož jste líní chodit (nebo nemůžete) tak já na vás pak vydelavam...
Předmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci 09.11.10 22:08
Spooky1 napsal:
jaryn 61 napsal:
hihi... Nepřátal už mám... Jinak vy blbci o víkendech chlastáte a jelikož jste líní chodit (nebo nemůžete) tak já na vás pak vydelavam...
Předmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci 10.11.10 8:48
Spooky1 napsal:
jaryn 61 napsal:
Předmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci 10.11.10 10:59
řízek napsal:
Spooky1 napsal:
jaryn 61 napsal:
nech bejt,já nevím co je volná sobota a neděle
šak já moc taky ne... Jezdím s technikou po akcích a teď do toho jsem asi před měsícem začal jezdit tágem. Zatím v týdnu po nocích ale tenhle víkend mě začínaj aj víkendy... Myslím, že už se jich jen tak nezbavím... PS: Tak to vypadá že jeden kamarád mě zbyde až budu nechutně bohatej. Pač ty budeš to samý...
Předmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci 10.11.10 18:56
Já tě dám blbečk po hospodách uvědom si že číšník je taky jen člověk a chce být taky z něčeho živ a já ho chcípnout hlady nenechám nato nemám žaludek a kdyby řízek když rozváží housky v kažým obchodě neukecávak prodavačky k prasárníčkám tak to kolečko má za hodinu a půl zvládnutý dobytek jeden a Spooky podívejte se na něj ještě nedávno počítal na nadraží vagony a ted bude jezdit taxikem jestli pak povozíš kamaráda zadarmo no tak v sobotu večer tě čekám v Netolicích dáme kolečko po náměsti chceš
Předmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci 10.11.10 21:55
Spooky1 napsal:
řízek napsal:
Spooky1 napsal:
jaryn 61 napsal:
nech bejt,já nevím co je volná sobota a neděle
šak já moc taky ne... Jezdím s technikou po akcích a teď do toho jsem asi před měsícem začal jezdit tágem. Zatím v týdnu po nocích ale tenhle víkend mě začínaj aj víkendy... Myslím, že už se jich jen tak nezbavím... PS: Tak to vypadá že jeden kamarád mě zbyde až budu nechutně bohatej. Pač ty budeš to samý...
kamarád ti zbyde,ale asi zrovna bohatej ne A nebo nebudu nechutně bohatej,ale bohatě nechutnej
Předmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci 11.11.10 7:33
jaryn 61 napsal:
Já tě dám blbečk po hospodách //v sobotu večer tě čekám v Netolicích dáme kolečko po náměsti chceš
O blbečkách po hospodách jsi psal ty... Jinak v Sobotu večer není problém,budu jezdit asi do sedmi,ale asi by jsi to měl dosti drahý... Každopádně když dojedeš do Veselí tak tě svezu, že jsi to ty...
Řízek: No u mě to bude úplně stejný mám ten dojem...
Předmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci 11.11.10 18:47
řízku ty jsi vážně řízek Spooky já tě nebudu nahánět večer po Veselí necháme to na léto povozíš mě a ukážeš místní restaurace a vezmeme sebou budoucího milionáře řízka
Předmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci 12.11.10 8:37
jaryn 61 napsal:
řízku ty jsi vážně řízek Spooky já tě nebudu nahánět večer po Veselí necháme to na léto povozíš mě a ukážeš místní restaurace a vezmeme sebou budoucího milionáře řízka
Stačilo by zavolat. Máme mobily ne? Jinak tě beru za slovo a v létě uděláme Tour de Bier. A vzal bych všechny co se budou chtít přidat ;-)
Předmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci 26.11.10 17:44
řízku proč se bojíš sněhu Spooky má přeci taxika tak si nás přiveze a potom zase odveze ne hlavně at si vezme hrablo at nám udělá čistý plácek na pokec