Forum VW Club Budweis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Forum VW Club Budweis

Pro jihočeské příznivce automobilové značky Volkswagen....

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Prvopáteční srazy v měsíci

Goto down 
+17
Vici
Schnitzlík
C.a.r.l.o.s.
jaryn 61
krtek
Ventistka
Skid
Huskyboy
Bart
Hookyboy
Pawy
Proky
Ondraschek
řízek
zozo
Jajulka
PéťaCent
21 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next
AutorZpráva
Jajulka
Administrátor
Administrátor
Jajulka

Počet příspěvků : 2158
Věk : 40
Registrace : 28. 02. 08

Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 15 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 15 Icon_minitime04.11.10 21:11

Aby tam zítra vůbec někdo dorazil... Laughing
Návrat nahoru Goto down
http://www.vwclubbudweis.wz.cz
Ondraschek
VW
VW
Ondraschek

Počet příspěvků : 511
Věk : 34
Registrace : 04. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 15 Icon_minitime04.11.10 23:12

já nedorazim páč co?????? jsem opět v práci
Návrat nahoru Goto down
Skid
VW
VW
Skid

Počet příspěvků : 486
Věk : 38
Registrace : 24. 01. 10

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 15 Icon_minitime04.11.10 23:23

brousim. Laughing
Návrat nahoru Goto down
http://www.vyhlidkovi.com
Spooky1
VW
VW
Spooky1

Počet příspěvků : 267
Věk : 39
Registrace : 16. 02. 10

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 15 Icon_minitime05.11.10 8:31

jaryn 61 napsal:
Spooky tak ty chceš zdrhnout do PHY tak pojedeš leda do PRDE.... koukej přitáhnout a neser do PHY můžeš příští pátek stejně tě tam nic pěkného nečeká Very Happy
Chceš dovézt foto jhako důkaz toho co mě tam čeká? Ještě by jsi záviděl... Rolling Eyes Embarassed Razz
Návrat nahoru Goto down
http://www.generalsound.cz/
řízek
VW
VW
řízek

Počet příspěvků : 983
Věk : 35
Registrace : 25. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 15 Icon_minitime05.11.10 12:44

Jajulka napsal:
Aby tam zítra vůbec někdo dorazil... Laughing

já jo,já dorazím na 101% cheers
Návrat nahoru Goto down
Proky
Administrátor
Administrátor
Proky

Počet příspěvků : 2312
Registrace : 03. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 15 Icon_minitime05.11.10 16:43

já přijedu i kdybych měl jet takhle: Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Návrat nahoru Goto down
jaryn 61
VW
VW

Počet příspěvků : 148
Věk : 50
Registrace : 12. 02. 10

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 15 Icon_minitime06.11.10 17:21

Tak Spooky v pátek nedorazil prý nemohl Question prý musel něco důležitého vyřídit Question ten jel vyřídit něco moc a moc důležitého Very Happy Určitě bude dědit a bude mít strašný prachy a bohatej jak pig a koupí si svůj klub a nás tam nebude chtít a už nás nebude znát a ani zdravit prostě hnus a konec Exclamation a přitom se nezdálo že by toho byl schopen jo jo dědictví je svi.... Smile Smile Smile
Návrat nahoru Goto down
řízek
VW
VW
řízek

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 15 Icon_minitime06.11.10 19:48

jaryn 61 napsal:
Tak Spooky v pátek nedorazil prý nemohl Question prý musel něco důležitého vyřídit Question ten jel vyřídit něco moc a moc důležitého Very Happy Určitě bude dědit a bude mít strašný prachy a bohatej jak pig a koupí si svůj klub a nás tam nebude chtít a už nás nebude znát a ani zdravit prostě hnus a konec Exclamation a přitom se nezdálo že by toho byl schopen jo jo dědictví je svi.... Smile Smile Smile

Prachy mění lidi Very Happy a když lidi nemaj prachy,tak se mění taky Rolling Eyes
Návrat nahoru Goto down
C.a.r.l.o.s.
VW
VW
C.a.r.l.o.s.

Počet příspěvků : 192
Registrace : 22. 01. 10

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 15 Icon_minitime06.11.10 21:52

A lidi co nemaj prachy a nebo jich maj pomálu tak ví co snima abych jich meli relativně více a ještě nějaky bonusy...že Řízku????
Cool Cool
Návrat nahoru Goto down
Spooky1
VW
VW
Spooky1

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 15 Icon_minitime09.11.10 7:59

Jaryn: Pač budu taaak moc prachatej, že už s váma nebudu moct kamarádit. Místo koncernu za cca 100k si koupím koncern za pár mega a postavím si malej hrad ze soukromým letištěm a budu mít rypák tak nahoru že mě do něj bude pršet. No uznej sám, že to pak bude pod mojí úroveň se s vámi kamarádit... Laughing
Návrat nahoru Goto down
řízek
VW
VW
řízek

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 15 Icon_minitime09.11.10 10:55

C.a.r.l.o.s. napsal:
A lidi co nemaj prachy a nebo jich maj pomálu tak ví co snima abych jich meli relativně více a ještě nějaky bonusy...že Řízku????
Cool Cool

úplně jsi mě vystihl Wink
Návrat nahoru Goto down
jaryn 61
VW
VW

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 15 Icon_minitime09.11.10 18:59

Ted čekám že se někdo chytí a uvěří tomu a máš dalšího nepřítele jinak v tvé zprávě kterou jsem četl asi pětkrát tak tam není ani jedna zmínka že bys třeba jen na rozloučenou nás někam jen na chvilku třeba pozval no nic no Question počkej já na tebe něco vymysím zatím pic jo a když si představím kdyby ty prachy měl řízek normálně tu situaci vidím ruce asi takhle cheers a vysvětlil by nám že my blbci o víkendech chlastáme a on musel rozvážet housky tak co se divíme že nemáme pořád nic
Návrat nahoru Goto down
Spooky1
VW
VW
Spooky1

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 15 Icon_minitime09.11.10 20:52

jaryn 61 napsal:
Ted čekám že se někdo chytí a uvěří tomu a máš dalšího nepřítele jinak v tvé zprávě kterou jsem četl asi pětkrát tak tam není ani jedna zmínka že bys třeba jen na rozloučenou nás někam jen na chvilku třeba pozval no nic no Question počkej já na tebe něco vymysím zatím pic jo a když si představím kdyby ty prachy měl řízek normálně tu situaci vidím ruce asi takhle cheers a vysvětlil by nám že my blbci o víkendech chlastáme a on musel rozvážet housky tak co se divíme že nemáme pořád nic
hihi... Nepřátal už mám... Jinak vy blbci o víkendech chlastáte a jelikož jste líní chodit (nebo nemůžete) tak já na vás pak vydelavam... Laughing
Návrat nahoru Goto down
Skid
VW
VW
Skid

Počet příspěvků : 486
Registrace : 24. 01. 10

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 15 Icon_minitime09.11.10 22:08

Spooky1 napsal:
jaryn 61 napsal:
hihi... Nepřátal už mám... Jinak vy blbci o víkendech chlastáte a jelikož jste líní chodit (nebo nemůžete) tak já na vás pak vydelavam... Laughing

Chodi pást a rika tomu prej prace. Laughing
Návrat nahoru Goto down
http://www.vyhlidkovi.com
řízek
VW
VW
řízek

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 15 Icon_minitime10.11.10 8:48

Spooky1 napsal:
jaryn 61 napsal:

nech bejt,já nevím co je volná sobota a neděle Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Spooky1
VW
VW
Spooky1

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 15 Icon_minitime10.11.10 10:59

řízek napsal:
Spooky1 napsal:
jaryn 61 napsal:

šak já moc taky ne... Jezdím s technikou po akcích a teď do toho jsem asi před měsícem začal jezdit tágem. Zatím v týdnu po nocích ale tenhle víkend mě začínaj aj víkendy... Myslím, že už se jich jen tak nezbavím... Laughing
PS: Tak to vypadá že jeden kamarád mě zbyde až budu nechutně bohatej. Pač ty budeš to samý... Laughing Laughing Laughing
Návrat nahoru Goto down
jaryn 61
VW
VW

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 15 Icon_minitime10.11.10 18:56

Já tě dám blbečk po hospodách uvědom si že číšník je taky jen člověk a chce být taky z něčeho živ a já ho chcípnout hlady nenechám nato nemám žaludek Very Happy a kdyby řízek když rozváží housky v kažým obchodě neukecávak prodavačky k prasárníčkám tak to kolečko má za hodinu a půl zvládnutý dobytek jeden Question Very Happy a Spooky podívejte se na něj ještě nedávno počítal na nadraží vagony a ted bude jezdit taxikem jestli pak povozíš kamaráda zadarmo no tak v sobotu večer tě čekám v Netolicích dáme kolečko po náměsti chceš
Návrat nahoru Goto down
řízek
VW
VW
řízek

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 15 Icon_minitime10.11.10 21:55

Spooky1 napsal:
řízek napsal:
Spooky1 napsal:
jaryn 61 napsal:

šak já moc taky ne... Jezdím s technikou po akcích a teď do toho jsem asi před měsícem začal jezdit tágem. Zatím v týdnu po nocích ale tenhle víkend mě začínaj aj víkendy... Myslím, že už se jich jen tak nezbavím... Laughing
PS: Tak to vypadá že jeden kamarád mě zbyde až budu nechutně bohatej. Pač ty budeš to samý... Laughing Laughing Laughing

kamarád ti zbyde,ale asi zrovna bohatej ne Very Happy A nebo nebudu nechutně bohatej,ale bohatě nechutnej Very Happy cheers
Návrat nahoru Goto down
Spooky1
VW
VW
Spooky1

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 15 Icon_minitime11.11.10 7:33

jaryn 61 napsal:
Já tě dám blbečk po hospodách //v sobotu večer tě čekám v Netolicích dáme kolečko po náměsti chceš
O blbečkách po hospodách jsi psal ty... Razz
Jinak v Sobotu večer není problém,budu jezdit asi do sedmi,ale asi by jsi to měl dosti drahý... Každopádně když dojedeš do Veselí tak tě svezu, že jsi to ty...

Řízek: No u mě to bude úplně stejný mám ten dojem...
Návrat nahoru Goto down
jaryn 61
VW
VW

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 15 Icon_minitime11.11.10 18:47

řízku ty jsi vážně řízek Very Happy Spooky já tě nebudu nahánět večer po Veselí necháme to na léto povozíš mě a ukážeš místní restaurace Very Happy a vezmeme sebou budoucího milionáře řízka
Návrat nahoru Goto down
Spooky1
VW
VW
Spooky1

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 15 Icon_minitime12.11.10 8:37

jaryn 61 napsal:
řízku ty jsi vážně řízek Very Happy Spooky já tě nebudu nahánět večer po Veselí necháme to na léto povozíš mě a ukážeš místní restaurace Very Happy a vezmeme sebou budoucího milionáře řízka
Stačilo by zavolat. Máme mobily ne? Jinak tě beru za slovo a v létě uděláme Tour de Bier. A vzal bych všechny co se budou chtít přidat ;-)
Návrat nahoru Goto down
Jajulka
Administrátor
Administrátor
Jajulka

Počet příspěvků : 2158
Věk : 40
Registrace : 28. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 15 Icon_minitime26.11.10 10:48

Tak jak to uděláme s posledním srazem 3.12.2010? Bude poslední v tomto roce?
Návrat nahoru Goto down
http://www.vwclubbudweis.wz.cz
řízek
VW
VW
řízek

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 15 Icon_minitime26.11.10 14:33

Jajulka napsal:
Tak jak to uděláme s posledním srazem 3.12.2010? Bude poslední v tomto roce?

Jak jinak než normál. v 7 na Hvízdoši,pokud nebude extrém sníh Very Happy
Návrat nahoru Goto down
jaryn 61
VW
VW

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 15 Icon_minitime26.11.10 17:44

řízku proč se bojíš sněhu Spooky má přeci taxika tak si nás přiveze a potom zase odveze ne Question hlavně at si vezme hrablo at nám udělá čistý plácek na pokec Very Happy
Návrat nahoru Goto down
C.a.r.l.o.s.
VW
VW
C.a.r.l.o.s.

Počet příspěvků : 192
Registrace : 22. 01. 10

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 15 Icon_minitime26.11.10 18:27

taky bych to tak videl;) a když bude sníh tak to je jen dobře :-D
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Prvopáteční srazy v měsíci   Prvopáteční srazy v měsíci - Stránka 15 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Prvopáteční srazy v měsíci
Strana 15 z 16Jdi na stránku : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Forum VW Club Budweis :: Akce & srazy :: Rok 2010 :: VW Club Budweis-
Přejdi na: