Forum VW Club Budweis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Forum VW Club Budweis

Pro jihočeské příznivce automobilové značky Volkswagen....

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Autoelektrikář

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
řízek
VW
VW
řízek

Počet příspěvků : 983
Věk : 35
Registrace : 25. 11. 08

Autoelektrikář Empty
PříspěvekPředmět: Autoelektrikář   Autoelektrikář Icon_minitime11.11.09 8:03

Sháním autoelektrikáře, nebo nadšence, který by mi udělal podsvětlení vypínačů v GIII na bílou barvu pomocí diod. Já se do toho hrabat nechci, elektrika není můj kamarád Sad Pokud by měl někdo někoho,byl bych rád Wink Samozřejmě odměna za práci je také jasná Wink
Návrat nahoru Goto down
Hookyboy
VW
VW
Hookyboy

Počet příspěvků : 1255
Věk : 45
Registrace : 21. 04. 08

Autoelektrikář Empty
PříspěvekPředmět: Re: Autoelektrikář   Autoelektrikář Icon_minitime11.11.09 9:30

Poptám se ti u kámoše v Čejkovicích, ale jinak mně napadli tihle montéři:

Autoelektrikář Hocl1023.th

Autoelektrikář Lol
Návrat nahoru Goto down
Proky
Administrátor
Administrátor
Proky

Počet příspěvků : 2312
Věk : 38
Registrace : 03. 03. 08

Autoelektrikář Empty
PříspěvekPředmět: Re: Autoelektrikář   Autoelektrikář Icon_minitime11.11.09 9:49

Vyměnit žárovičky za ledky jsem dělal na pegyně, ale golfa bych asi nezvlád, taky nejsem autoelektrikář, ale jen elektrikář Smile
Návrat nahoru Goto down
řízek
VW
VW
řízek

Autoelektrikář Empty
PříspěvekPředmět: Re: Autoelektrikář   Autoelektrikář Icon_minitime11.11.09 14:35

Hookyboy napsal:
Poptám se ti u kámoše v Čejkovicích, ale jinak mně napadli tihle montéři:

Autoelektrikář Hocl1023.th

Autoelektrikář Lol

já už jsem takovej,ale jsem červenej Very Happy
Návrat nahoru Goto down
řízek
VW
VW
řízek

Autoelektrikář Empty
PříspěvekPředmět: Re: Autoelektrikář   Autoelektrikář Icon_minitime11.11.09 14:36

Proky napsal:
Vyměnit žárovičky za ledky jsem dělal na pegyně, ale golfa bych asi nezvlád, taky nejsem autoelektrikář, ale jen elektrikář Smile

No mně jde o to,aby ten dotyčnej měl něco napájeno na miniprostorech a dokázal to tam hezky napáchat. Rozborka vypínačů by možná problém nebyl,ale to pájení není moje hobby Sad
Návrat nahoru Goto down
Proky
Administrátor
Administrátor
Proky

Autoelektrikář Empty
PříspěvekPředmět: Re: Autoelektrikář   Autoelektrikář Icon_minitime11.11.09 15:00

řízek napsal:
Proky napsal:

No mně jde o to,aby ten dotyčnej měl něco napájeno na miniprostorech a dokázal to tam hezky napáchat. Rozborka vypínačů by možná problém nebyl,ale to pájení není moje hobby Sad

Tak pájení mikro mi až tak problém nedělá, já dělám s mikropájkou a opravuju mobily a tam jsou hodně mikro vypínače a součástky Smile
Návrat nahoru Goto down
řízek
VW
VW
řízek

Autoelektrikář Empty
PříspěvekPředmět: Re: Autoelektrikář   Autoelektrikář Icon_minitime11.11.09 19:54

Proky napsal:

Tak pájení mikro mi až tak problém nedělá, já dělám s mikropájkou a opravuju mobily a tam jsou hodně mikro vypínače a součástky Smile

Tak to by jsme se mohli domluvit Wink já seženu matroš,rozebírání si udělám sám,kdyžtak aspoň budu nadávat sobě a ty to dopájíš Wink
Návrat nahoru Goto down
Proky
Administrátor
Administrátor
Proky

Autoelektrikář Empty
PříspěvekPředmět: Re: Autoelektrikář   Autoelektrikář Icon_minitime12.11.09 8:33

řízek napsal:

Tak to by jsme se mohli domluvit Wink já seženu matroš,rozebírání si udělám sám,kdyžtak aspoň budu nadávat sobě a ty to dopájíš Wink

Ouk tak se nějak domluvíme, kouknem po nějakym zapojení jak to tam je a pak se dohodnem a spájíme to
Návrat nahoru Goto down
řízek
VW
VW
řízek

Autoelektrikář Empty
PříspěvekPředmět: Re: Autoelektrikář   Autoelektrikář Icon_minitime13.11.09 19:46

Proky napsal:
řízek napsal:

Ouk tak se nějak domluvíme, kouknem po nějakym zapojení jak to tam je a pak se dohodnem a spájíme to

Ono je na netu dost těch návodů,ale nevím pokud budeš z toho chytrej. Já tomu jakžtakž rozumím a zkusím sehnat i popis odporů(velikost) a diody Wink
Návrat nahoru Goto down
Proky
Administrátor
Administrátor
Proky

Autoelektrikář Empty
PříspěvekPředmět: Re: Autoelektrikář   Autoelektrikář Icon_minitime14.11.09 15:56

řízek napsal:
Proky napsal:
řízek napsal:

Ono je na netu dost těch návodů,ale nevím pokud budeš z toho chytrej. Já tomu jakžtakž rozumím a zkusím sehnat i popis odporů(velikost) a diody Wink

Ouk kdyžtak něco pošli co jsi našel a pak to projdem a spajíme
Návrat nahoru Goto down
řízek
VW
VW
řízek

Autoelektrikář Empty
PříspěvekPředmět: Re: Autoelektrikář   Autoelektrikář Icon_minitime14.11.09 20:08

Proky napsal:
řízek napsal:
Proky napsal:
řízek napsal:

Ouk kdyžtak něco pošli co jsi našel a pak to projdem a spajíme

oki doki. nebo to nespájíme ale spálíme Autoelektrikář Icon_biggrin
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Autoelektrikář Empty
PříspěvekPředmět: Re: Autoelektrikář   Autoelektrikář Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Autoelektrikář
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Forum VW Club Budweis :: Služby :: Poptávka po službě-
Přejdi na: