MinjaHB VW
Počet příspěvků : 2 Věk : 52 Registrace : 15. 10. 09
| Předmět: Signalizace zapnutých světel 17.10.09 13:10 | |
| Zdravím všechny. U mého Golfa není žádná zvuková signalizace, když zapomenu vypnout světla a vyndám klíček zapalování Nevíte někdo čím by to šlo "vytunit" ? Nějaký bzučák, nebo něco takového.. Díky mnohokrát - MinjaHB | |
|
krtek VW
Počet příspěvků : 107 Registrace : 26. 01. 09
| Předmět: Re: Signalizace zapnutých světel 07.11.09 21:29 | |
| Zkus zjistit zda máš redy zámky ve dveřích.měl sem ten samej problem u Bory.nechal sem opravit zamek u řidiče a už to píská když zapomenu. | |
|
MinjaHB VW
Počet příspěvků : 2 Věk : 52 Registrace : 15. 10. 09
| Předmět: Re: Signalizace zapnutých světel 08.11.09 8:11 | |
| - krtek napsal:
- Zkus zjistit zda máš redy zámky ve dveřích.měl sem ten samej problem u Bory.nechal sem opravit zamek u řidiče a už to píská když zapomenu.
Ahoj Krtku! Díky moc za radu.. Byl jsem s tím v servisu a řekli mi přesně to samé.. Mám vadný zámek, resp. nějaký spínač v něm, který to vše obstarává. Bohužel mi ale řekli, že to opravit nejde a že pomuže jen nový zámek (4.500,) nebo že mi nainstalujou tzv. "denní svícení" za pouhých 2.000,- Tak jsem to zatím odložil, bo tohle je prostě ranec za takovou blbost.. Nebo se do toho pustím sám, až budu mít chvilku. Díky a zdravím všechny! Minja HB | |
|
Vici VW
Počet příspěvků : 639 Registrace : 08. 03. 08
| Předmět: Re: Signalizace zapnutých světel 11.11.09 10:44 | |
| - MinjaHB napsal:
- krtek napsal:
- Zkus zjistit zda máš redy zámky ve dveřích.měl sem ten samej problem u Bory.nechal sem opravit zamek u řidiče a už to píská když zapomenu.
Ahoj Krtku! Díky moc za radu.. Byl jsem s tím v servisu a řekli mi přesně to samé.. Mám vadný zámek, resp. nějaký spínač v něm, který to vše obstarává. Bohužel mi ale řekli, že to opravit nejde a že pomuže jen nový zámek (4.500,) nebo že mi nainstalujou tzv. "denní svícení" za pouhých 2.000,- Tak jsem to zatím odložil, bo tohle je prostě ranec za takovou blbost.. Nebo se do toho pustím sám, až budu mít chvilku. Díky a zdravím všechny! Minja HB když vyndáš zámek je tam mikrospínač ten stačí vyměnit.Ještě sem to nedělal ale prej to jde | |
|
krtek VW
Počet příspěvků : 107 Registrace : 26. 01. 09
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Signalizace zapnutých světel | |
| |
|