Forum VW Club Budweis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Forum VW Club Budweis

Pro jihočeské příznivce automobilové značky Volkswagen....

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Signalizace zapnutých světel

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
MinjaHB
VW
VW
MinjaHB

Počet příspěvků : 2
Věk : 52
Registrace : 15. 10. 09

Signalizace zapnutých světel Empty
PříspěvekPředmět: Signalizace zapnutých světel   Signalizace zapnutých světel Icon_minitime17.10.09 13:10

Zdravím všechny.
U mého Golfa není žádná zvuková signalizace, když zapomenu vypnout světla a vyndám klíček zapalování Signalizace zapnutých světel Icon_sad Nevíte někdo čím by to šlo "vytunit" ?
Nějaký bzučák, nebo něco takového.. Díky mnohokrát - MinjaHB
Návrat nahoru Goto down
krtek
VW
VW

Počet příspěvků : 107
Registrace : 26. 01. 09

PříspěvekPředmět: Re: Signalizace zapnutých světel   Signalizace zapnutých světel Icon_minitime07.11.09 21:29

Zkus zjistit zda máš redy zámky ve dveřích.měl sem ten samej problem u Bory.nechal sem opravit zamek u řidiče a už to píská když zapomenu.
Návrat nahoru Goto down
MinjaHB
VW
VW
MinjaHB

Počet příspěvků : 2
Věk : 52
Registrace : 15. 10. 09

PříspěvekPředmět: Re: Signalizace zapnutých světel   Signalizace zapnutých světel Icon_minitime08.11.09 8:11

krtek napsal:
Zkus zjistit zda máš redy zámky ve dveřích.měl sem ten samej problem u Bory.nechal sem opravit zamek u řidiče a už to píská když zapomenu.

Ahoj Krtku! Díky moc za radu.. Byl jsem s tím v servisu a řekli mi přesně to samé.. Mám vadný zámek, resp. nějaký spínač v něm, který to vše obstarává. Bohužel mi ale řekli, že to opravit nejde a že pomuže jen nový zámek (4.500,) nebo že mi nainstalujou tzv. "denní svícení" za pouhých 2.000,-
Tak jsem to zatím odložil, bo tohle je prostě ranec za takovou blbost.. Nebo se do toho pustím sám, až budu mít chvilku.
Díky a zdravím všechny! Minja HB
Návrat nahoru Goto down
Vici
VW
VW
Vici

Počet příspěvků : 639
Registrace : 08. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Signalizace zapnutých světel   Signalizace zapnutých světel Icon_minitime11.11.09 10:44

MinjaHB napsal:
krtek napsal:

Ahoj Krtku! Díky moc za radu.. Byl jsem s tím v servisu a řekli mi přesně to samé.. Mám vadný zámek, resp. nějaký spínač v něm, který to vše obstarává. Bohužel mi ale řekli, že to opravit nejde a že pomuže jen nový zámek (4.500,) nebo že mi nainstalujou tzv. "denní svícení" za pouhých 2.000,-
Tak jsem to zatím odložil, bo tohle je prostě ranec za takovou blbost.. Nebo se do toho pustím sám, až budu mít chvilku.
Díky a zdravím všechny! Minja HB
když vyndáš zámek je tam mikrospínač ten stačí vyměnit.Ještě sem to nedělal ale prej to jde Signalizace zapnutých světel Affraid
Návrat nahoru Goto down
krtek
VW
VW

Počet příspěvků : 107
Registrace : 26. 01. 09

PříspěvekPředmět: Re: Signalizace zapnutých světel   Signalizace zapnutých světel Icon_minitime21.11.09 0:05

Jak nejde Signalizace zapnutých světel 899849 Signalizace zapnutých světel 899849 známej co dělá VW chce za opravu kolem 500 Smile
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Signalizace zapnutých světel   Signalizace zapnutých světel Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Signalizace zapnutých světel
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Forum VW Club Budweis :: Servis & Pomoc & Zkušenosti-
Přejdi na: