Forum VW Club Budweis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Forum VW Club Budweis

Pro jihočeské příznivce automobilové značky Volkswagen....

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Prodám svůj kočááááár

Goto down 
+6
Krromm
Proky
Jajulka
Ondraschek
Bart
Alkapinka
10 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
Alkapinka
VW
VW
Alkapinka

Počet příspěvků : 79
Věk : 39
Registrace : 17. 02. 09

Prodám svůj kočááááár - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prodám svůj kočááááár   Prodám svůj kočááááár - Stránka 2 Icon_minitime05.06.09 22:24

Jajulka napsal:
flower

afro
Návrat nahoru Goto down
Alkapinka
VW
VW
Alkapinka

PříspěvekPředmět: Re: Prodám svůj kočááááár   Prodám svůj kočááááár - Stránka 2 Icon_minitime08.07.09 15:52

thyjo..to je divný
Jsem do toho po měsíci sedla a ono to normalně jede...ono se to snad smao zpraviloo ..wau...Stejně ho chci udat... albino
Návrat nahoru Goto down
Jajulka
Administrátor
Administrátor
Jajulka

Počet příspěvků : 2158
Věk : 40
Registrace : 28. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Prodám svůj kočááááár   Prodám svůj kočááááár - Stránka 2 Icon_minitime09.07.09 8:26

tys to jeste neprodala? To to nikdo nechce?
Návrat nahoru Goto down
http://www.vwclubbudweis.wz.cz
řízek
VW
VW
řízek

Počet příspěvků : 983
Věk : 35
Registrace : 25. 11. 08

PříspěvekPředmět: Re: Prodám svůj kočááááár   Prodám svůj kočááááár - Stránka 2 Icon_minitime09.07.09 18:22

Jajulka napsal:

Je krize Sad A ne každej chce zánovní auto,to každej koupí starší,nebo si radši nechá to své Smile Auto stále vídám na Lidický,opršený,smutný Sad
Návrat nahoru Goto down
Jajulka
Administrátor
Administrátor
Jajulka

PříspěvekPředmět: Re: Prodám svůj kočááááár   Prodám svůj kočááááár - Stránka 2 Icon_minitime10.07.09 14:30

řízek napsal:
Jajulka napsal:

Je krize Sad A ne každej chce zánovní auto,to každej koupí starší,nebo si radši nechá to své Smile Auto stále vídám na Lidický,opršený,smutný Sad

Predem rikam, ze nechci urazit Alkapinku. Rizku, co je na tom golfu zanovniho? Shocked To je snad starsi, ne?
Návrat nahoru Goto down
řízek
VW
VW
řízek

PříspěvekPředmět: Re: Prodám svůj kočááááár   Prodám svůj kočááááár - Stránka 2 Icon_minitime10.07.09 15:10

Jajulka napsal:
Predem rikam, ze nechci urazit Alkapinku. Rizku, co je na tom golfu zanovniho? Shocked To je snad starsi, ne?

Tak jo,ale víš co,jestli si koupit ročník auta 90,nebo 00,nebo kolik to je...To rozhoduje o ceně.Ale taky tu hraje roli ten motor,závodník to není,ale zase jdou poslední dobou na odbyt nízko objemové motory Wink
Návrat nahoru Goto down
Jajulka
Administrátor
Administrátor
Jajulka

PříspěvekPředmět: Re: Prodám svůj kočááááár   Prodám svůj kočááááár - Stránka 2 Icon_minitime11.07.09 14:02

řízek napsal:
Jajulka napsal:

Tak jo,ale víš co,jestli si koupit ročník auta 90,nebo 00,nebo kolik to je...To rozhoduje o ceně.Ale taky tu hraje roli ten motor,závodník to není,ale zase jdou poslední dobou na odbyt nízko objemové motory Wink

Myslim ze je to 98. To je jedno, jde o to ze treba 9-letý auto uz je dneska proste stary. Cena rozhoduje vzdycky. A 10 let je zatracene dlouha doba, hlavne co se tyka cen. Ono taky zalezi co vyberes jako nizkoobjemovy vuz dneska,kdyz je rozpeti tak obrovsky.
Návrat nahoru Goto down
Alkapinka
VW
VW
Alkapinka

PříspěvekPředmět: Re: Prodám svůj kočááááár   Prodám svůj kočááááár - Stránka 2 Icon_minitime16.07.09 18:46

je takový smutný..opršelý...ja fíím..jenže co snim...na opravu neni.. koupit ho taky nikdo nechce.. tak na nej prostě prší:-(Na skuůtra mi tam ostatně taky prší... Ale jestli sis všiml tak je přesunutý :-D Ale tim, že už zase nejede..mělo asi jen dobrej den:-D Ale už je objednanej doktor, tak snad to nebude nějaka krizovka - spojka ani převodovka to prý asi neni...
Návrat nahoru Goto down
řízek
VW
VW
řízek

PříspěvekPředmět: Re: Prodám svůj kočááááár   Prodám svůj kočááááár - Stránka 2 Icon_minitime17.07.09 20:41

Alkapinka napsal:
je takový smutný..opršelý...ja fíím..jenže co snim...na opravu neni.. koupit ho taky nikdo nechce.. tak na nej prostě prší:-(Na skuůtra mi tam ostatně taky prší... Ale jestli sis všiml tak je přesunutý :-D Ale tim, že už zase nejede..mělo asi jen dobrej den:-D Ale už je objednanej doktor, tak snad to nebude nějaka krizovka - spojka ani převodovka to prý asi neni...

Jo jo všiml,je na proti přes ulici Smile
Návrat nahoru Goto down
Bart
VW
VW
Bart

Počet příspěvků : 132
Věk : 44
Registrace : 09. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Prodám svůj kočááááár   Prodám svůj kočááááár - Stránka 2 Icon_minitime27.07.09 22:11

tak jak to vypadá s autem a doktorem?
Návrat nahoru Goto down
http://www.vw-G60.cz
Alkapinka
VW
VW
Alkapinka

PříspěvekPředmět: Re: Prodám svůj kočááááár   Prodám svůj kočááááár - Stránka 2 Icon_minitime02.08.09 21:14

Bart napsal:

Uz 4dny jsem ubezpečována že si pro to přijede a odtahne k sobě.. no už má i klíčky..takže já už nemůžu nic, tak SNAD zitra už :-(
Návrat nahoru Goto down
Jajulka
Administrátor
Administrátor
Jajulka

PříspěvekPředmět: Re: Prodám svůj kočááááár   Prodám svůj kočááááár - Stránka 2 Icon_minitime04.08.09 9:11

Alkapinka napsal:
Bart napsal:

Uz 4dny jsem ubezpečována že si pro to přijede a odtahne k sobě.. no už má i klíčky..takže já už nemůžu nic, tak SNAD zitra už :-(

A jak ty ted? Bez auti?
Návrat nahoru Goto down
Alkapinka
VW
VW
Alkapinka

PříspěvekPředmět: Re: Prodám svůj kočááááár   Prodám svůj kočááááár - Stránka 2 Icon_minitime06.08.09 13:15

tak a story je asi u konce... Oprava zjistena.. prijde mi to teda zvlastni, ale - oprava s origo dilama 80 000 (coz je vic nez cena auta) a s vrakoviste pry za 24.. jelikoz mam tak 1000 na dozití a jsem nezamestnana beru to jako hodne spatný joke...:-( Takze je vam asi jasný ze bud ho nechám rozkrást a nebo nevim:-((
Návrat nahoru Goto down
Bart
VW
VW
Bart

PříspěvekPředmět: Re: Prodám svůj kočááááár   Prodám svůj kočááááár - Stránka 2 Icon_minitime06.08.09 13:56

co ti k tomu řekli,co tomu chybí?
Návrat nahoru Goto down
Bart
VW
VW
Bart

PříspěvekPředmět: Re: Prodám svůj kočááááár   Prodám svůj kočááááár - Stránka 2 Icon_minitime17.08.09 15:19

tak převodovku bych pro tebe měl za polovinu než na vrakáči..Pokud bys měla zájem,tak se ozvi.
Návrat nahoru Goto down
Alkapinka
VW
VW
Alkapinka

PříspěvekPředmět: Re: Prodám svůj kočááááár   Prodám svůj kočááááár - Stránka 2 Icon_minitime10.09.09 20:59

hola hola tak uz je to jiste..kočár je nepojizdný a stale nevím co sním..každopadně jde už na 300% do prodeje...:-( a já chodím pěšky..
Návrat nahoru Goto down
Bart
VW
VW
Bart

PříspěvekPředmět: Re: Prodám svůj kočááááár   Prodám svůj kočááááár - Stránka 2 Icon_minitime10.09.09 21:40

nepojízdná 1.4 to se bude špatně prodávat nebo za hodně málo.
Návrat nahoru Goto down
Alkapinka
VW
VW
Alkapinka

PříspěvekPředmět: Re: Prodám svůj kočááááár   Prodám svůj kočááááár - Stránka 2 Icon_minitime14.09.09 8:09

Bart napsal:
nepojízdná 1.4 to se bude špatně prodávat nebo za hodně málo.

nj ale co mam delat :-( Bud tam dam cca 25tis a prodam to za odrených 70/80tis a nebo tam nedam nic-a za 50.-..holt tezka volba :-( a to jeste rikam ze ty prachy nemam
Návrat nahoru Goto down
Ventistka
VW
VW
Ventistka

Počet příspěvků : 100
Registrace : 07. 03. 09

PříspěvekPředmět: Re: Prodám svůj kočááááár   Prodám svůj kočááááár - Stránka 2 Icon_minitime14.09.09 15:53

Alkapinka napsal:
tak a story je asi u konce... Oprava zjistena.. prijde mi to teda zvlastni, ale - oprava s origo dilama 80 000 (coz je vic nez cena auta) a s vrakoviste pry za 24.. jelikoz mam tak 1000 na dozití a jsem nezamestnana beru to jako hodne spatný joke...:-( Takze je vam asi jasný ze bud ho nechám rozkrást a nebo nevim:-((
Ty už nepracuješ v Globusu? Prodám svůj kočááááár - Stránka 2 Icon_eek A já tě tam pořád vyhlížim Prodám svůj kočááááár - Stránka 2 Icon_neutral
Návrat nahoru Goto down
Alkapinka
VW
VW
Alkapinka

PříspěvekPředmět: Re: Prodám svůj kočááááár   Prodám svůj kočááááár - Stránka 2 Icon_minitime05.10.09 21:06

vim že už jsem otravná, ale momentálně schánim převdovku, nemáte? bylo mi řečeno že to je typ DUS ... tak kdyby jste někdo měl?..... díík
Návrat nahoru Goto down
Alkapinka
VW
VW
Alkapinka

PříspěvekPředmět: Re: Prodám svůj kočááááár   Prodám svůj kočááááár - Stránka 2 Icon_minitime15.02.10 9:01

takže jsou nové skutečnosti:-) po tom co to skoro rok stálo.. a našel se na to kupec.. tak mi muj uuuzasny opravar rekl ze to dá dohromady za 10tku.. takze nic se neprodává, naopak se to opet opravý..takže stále mám toho golfiska:-D:.-D
Návrat nahoru Goto down
Jajulka
Administrátor
Administrátor
Jajulka

PříspěvekPředmět: Re: Prodám svůj kočááááár   Prodám svůj kočááááár - Stránka 2 Icon_minitime15.02.10 12:35

Alkapinka napsal:
takže jsou nové skutečnosti:-) po tom co to skoro rok stálo.. a našel se na to kupec.. tak mi muj uuuzasny opravar rekl ze to dá dohromady za 10tku.. takze nic se neprodává, naopak se to opet opravý..takže stále mám toho golfiska:-D:.-D

Tak to je masakr. affraid
Návrat nahoru Goto down
Alkapinka
VW
VW
Alkapinka

PříspěvekPředmět: Re: Prodám svůj kočááááár   Prodám svůj kočááááár - Stránka 2 Icon_minitime14.05.10 18:59

tak já hlásím vstání z mrtvých, prave naopak golf se neprodává, je opraven a jezdííííí - famfáry!:-))
nechala jsem si vyrobit prevodovku na zakázku.. mam tam trosku vic kolecek.. jupííí uz to i lip jede:-)
Návrat nahoru Goto down
Alkapinka
VW
VW
Alkapinka

PříspěvekPředmět: Re: Prodám svůj kočááááár   Prodám svůj kočááááár - Stránka 2 Icon_minitime14.05.10 19:00

Jajulka napsal:
Alkapinka napsal:

Tak to je masakr. affraid

masakr to teda je, ale ta jíízda:-))) jupíííí :-) uz ho nedám ksunta:-)
Návrat nahoru Goto down
Jajulka
Administrátor
Administrátor
Jajulka

PříspěvekPředmět: Re: Prodám svůj kočááááár   Prodám svůj kočááááár - Stránka 2 Icon_minitime16.05.10 10:24

Takže v pohodě jezdí?
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Prodám svůj kočááááár   Prodám svůj kočááááár - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Prodám svůj kočááááár
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» prodam alu
» prodam alu

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Forum VW Club Budweis :: Bazar :: Prodám-
Přejdi na: